Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’a bir ünlü geldi ama çok sevilen bir başka ünlü ayrıldı!

Güldür Güldür Show’a bir ünlü geldi ama çok sevilen bir başka ünlü ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show ekibi yeni sezon için bir araya geldi. Afiş çekimlerinin de yapıldığı yeni dönemde programın kadrosu da ortaya çıktı.

Güldür Güldür Show’da Naime olarak izlediğimiz Ecem Erkek, büyük bir çıkışa imzasını atmıştı. Ünlü oyuncu, hem karaktere çok iyi oturması hem de izleyicilerden büyük destek görmesi ile biliniyordu. Sosyal medyada da Naime karakteri bir anda parladı. Bilal ve Naime sahneleri milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Güldür Güldür Show'a bir ünlü geldi ama çok sevilen bir başka ünlü ayrıldı! 9

Ecem Erkek’in 9. sezon için buluşan programın ekibinde yer almadığı da ortaya çıktı. Show TV tarafından duyurulan yeni sezon kadrosunda olmayan Ecem Erkek, instagram hesabından açıklama yaptı.

Güldür Güldür Show'a bir ünlü geldi ama çok sevilen bir başka ünlü ayrıldı! 10

Oyuncu, “Canlar ne çok mesaj yazmışsınız. Söylemiştim aslında ama tekrar söyleyeyim. Güldür Güldür’de olmayacağım artık evet. Öperim herkesi” diye not yazdı. Oyuncunun hayranları bu duruma çok üzüldü. Kimi takipçiler ise yeni bir dizide yer alabileceği beklentisi içinde olduklarını belirten yorumlar yaptı.

Güldür Güldür Show'a bir ünlü geldi ama çok sevilen bir başka ünlü ayrıldı! 11

Ecem Erkek’in artık kadrosunda olmayacağı Güldür Güldür Show’a yeni bir ünlü katıldı. Toygan Avanoğlu artık program ekibi ile birlikte sahneye çıkacak. İki sezon boyunca Kuzey Yıldızı dizisinin başrolünde yer alan Avanoğlu, yeni dönemde Show TV ekranında hayranları ile buluşacak.

9. sezon için buluşan Güldür Güldür Show kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Asiye Dinçsoy, Ayça Damgacı, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Deniz Hiracan, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Ozan Varol, Özgün Aydın, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.