Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’a yeni katılan 3 ismi görünce çok sevineceksiniz!

Güldür Güldür Show’a yeni katılan 3 ismi görünce çok sevineceksiniz!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Tam 9 sezon boyunca ekranda yer alan Güldür Güldür Show, yeni sezonda da izleyenlerle buluşmaya devam edecek. Show TV’nin çok sevilen eğlence programındaki skeçler ilgiyle takip ediliyor. Hepsi birbirinden başarılı isimler, Güldür Güldür Show ile her hafta izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatıyor.

Her yeni sezonda olduğu gibi bazı isimlerin Güldür Güldür Show’dan ayrılması söz konusu. Aynı zamanda yine bazı isimlerin katılmasıyla da program daha renkli, eğlenceli bir hale dönüşmekte. Geçtiğimiz sezonlarda programa büyük emek veren ve 2013’ten berin Güldür Güldür Show ekibinde yer alan Onur Buldu’nun ayrılma haberi izleyenleri üzdü.

Programda Bilal ismiyle bambaşka tiplemelere hayat veren ve performansı ile de izleyiciden büyük alkış alan Onur Buldu, Exxen platformu için çekilen Sizi Dinliyorum isimli bir dizide rol alacak bu sezon. Buldu, yoluna artık farklı bir şekilde devam etme kararı aldı. İzleyenleri bu durum üzse de yeni dizisi de şimdiden konuşulmakta.

Bu arada Güldür Güldür ekibi de giderek daha kalabalıklaşıyor ve yepyeni isimler programa dahil oluyor yeni sezonda. Programın twitter hesabından yapılan son paylaşımla, üç başarılı ve sevilen ismin Güldür Güldür Show’a katılacağı haberi verildi.

Hepsi birbirinden başarılı üç yeni oyuncunun katılımı şu sözlerle paylaşıldı: “Güldür Güldür Show olarak 10. sezonumuzda yine sürprizlerle karşınızda olacağız. Hoşgeldiniz Erdem Yener, Hasibe Eren, Gürhan Altundaşar!”

Güldür Güldür Show'a yeni katılan 3 ismi görünce çok sevineceksiniz! 7