Ana sayfa Dizi Haberleri Beş yeni oyuncu ile 17. sezona başlayacak Arka Sokaklar’dan müthiş tüyoyu senarist verdi!

Beş yeni oyuncu ile 17. sezona başlayacak Arka Sokaklar’dan müthiş tüyoyu senarist verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tam 17 yıldır ekranda olan Arka Sokaklar dizisi, fenomen bir yapım olarak televizyon tarihimize geçti. Erler Film imzalı Kanal D’nin sevilen dizisinin yeni sezonda da devam kararı vermesi, izleyenleri çok sevindirdi. Suçlulara göz açtırmayan ekibi Arka Sokaklar, yepyeni gelişmelerle ekranda yerini alacak kısa zaman sonra.

Verilen sezon arasının ardından bir süre önce çekimlerin başladığı öğrenilmişti. Eylül ayının ilk haftasında da ekrana gelmesi bekleniyor. Uzun yıllardır Cuma akşamları yayınlanan dizinin yine aynı gün ekrana gelmesi bekleniyor.

Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı ve senaryosu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’ın yazdıkları dizide yaşanan kimi ayrılıklar izleyenleri üzerken, her sezon yeni isimlerin diziye dahil olmasıyla hikaye daha heyecanlı bir hale gelmekte. Aynı durum bu sezonda da yaşanacak.
Beş yeni oyuncu ile 17. sezona başlayacak Arka Sokaklar'dan müthiş tüyoyu senarist verdi! 7

Bu arada yeni sezonla ilgili ilk tüyo da senaristlerden Sinan Yurdakul ile geldi. TV Eleştirmeni Sina Koloğlu, izleyicinin en merak ettiği soruyu sordu ve aldığı yanıtlarla birlikte Arka Sokaklar’ın 17. sezonda toplumda çok konuşulan, büyük bir sorun haline gelen bazı konuları ele alacağı öğrenildi.

Koloğlu’nun “Yeni sezonda dizinin hikayesinde hangi konular ön plana çıkacak?” sorusuna Yurdakul şu yanıtı veriyor:
“Uyuşturucu ve sığınmacılar konusu bu sezonda ilk bölümden itibaren dizimizde işlenecek. Ülkemizde uyuşturucu trafiğinin ve nüfusa oranla kullanıcı sayısının oldukça arttığı bir dönemden geçiyoruz. Sığınmacıların yol açtığı olayların yanında, kurbanı oldukları suçlara da yer vermek, hakkaniyetli olacaktır diye düşünüyoruz.”

Arka Sokaklar dizisine katılacak isimler de belli oldu. Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosuna katılan oyuncular şöyle: Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova …