Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, Safiye karakterinin dönüşümü hakkında şaşırtan detaylar verdi!

Ezgi Mola, Safiye karakterinin dönüşümü hakkında şaşırtan detaylar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisi, yeni dönemde de hayranlarını bir hayli etkileyeceğini gösterdi. İkinci sezon başlangıcı reyting birinciliği ile gelen dizi için her şey yolunda gidiyor.

TRT Haber’e konuşan dizinin oyuncuları da önemli mesajlar verdi. Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun ile birlikte yayında Ezgi Mola da yerini aldı. Safiye karakteri ile herkesi etkileyen oyuncu, yeni dönemde neler olacağı konusunda bazı bilgiler sundu.

Dizinin ikinci sezon fragmanında Safiye karakterinin değişmeye başladığına yönelik bazı işaretler vardı. Ancak verilen bu mesaj doğru fakat bunun gerçekleşmesi o kadar da kolay olmayacak. Ezgi Mola, bu konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Bu kadar acılı bir karakterin bu kadar çabuk hayata karışabilmesi çok zor. Çünkü izlerin silinebilmesi, geçebilmesi bir zaman alacak. Ona sevgi çok iyi geldi. Aşk çok iyi geldi. Hiç, beklemediği bir şekilde bunu yeniden hissedebildi, yaşadığını hatırladı. Bu sayede çevresine de çok daha iyi olmaya başladı.”

Ezgi Mola, Safiye karakterinin dönüşümü hakkında şaşırtan detaylar verdi! 7

Tedavi için giden Naci ile Safiye arasındaki mesafenin fazla olması yeni sezonda hikayeyi etkileyecek unsurlardan birisi olacak. Ezgi Mola, ayrıca Han karakterinin boşluğa düşmesinin ardından Safiye’nin yine agresif birisine dönüşeceğini anlattı.

Safiye bu noktaya çaresizlik hissi nedeniyle gelecek. Ezgi Mola, “Biraz sakinlesin, biraz iyi olsun, çünkü o iyi olunca evde herkes iyi oluyor” ifadesini kullandı.

Ezgi Mola hayatta herkesi ayakta tutan şeyin sevgi olduğunun altını çizdi ve Safiye’nin de zor çocukluktan sonra en çok sevildiğini ve değerli olduğunu hissetmeye ihtiyacı olduğuna değindi.

Safiye’nin kardeşi Gülben’e aile kurması, anne olması tavsiyesinde bulunmasının da büyük bir gelişme olduğunu belirten Ezgi Mola, ilerleyen bölümlerde Safiye’de değişim olacağını ama bunun çok hızlı olmayacağını belirtti.