Ana sayfa TV Programları Güldür Güldür Show’da kadın erkek ilişkilerine kahkaha dolu göndermeler!

Güldür Güldür Show’da kadın erkek ilişkilerine kahkaha dolu göndermeler!

tarafından ker_def

Yapımını BKM’nin üstlendiği, televizyon ve tiyatro tarihine adını altın harflerle yazdıran ‘Güldür Güldür Show’ Cumartesi akşamı 329. bölümüyle ekrana geliyor. Gündem yaratan skeçleri ve fenomen karakterleriyle ekranda kahkahanın tek adresi olmaya devam eden, Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen ‘Güldür Güldür Show’da rol alan isimler şöyle: “Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Giray Altınok, Gürhan Altundaşar, Hasibe Özlem Eren, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.”

Burcu ve Yeter, ‘Seksizm Şube’ye bağlı iki komiserdir. Farklı zaman ve mekanlarda ‘seksist’ konuşma yapan kişileri bulup onları tutuklarlar. Reklam setlerinden kafelere, iş görüşmelerinden sempozyumlara kadar nerede seksist bir konuşmaya tanık olurlarsa cezasız bırakmazlar.

İki üniversite bitiren Bahadır iş bulamadığı için annesi Burcu ile vakit geçiren bir ev gencidir. Oğlu Ercüment’in üniversite okumasını isteyen Hayati akıl almak için Bahadır’dan fikir almaya gelmiştir. Bahadır işsizliğinden bahsettikçe Ercüment’in ticarete atılma hayalleri daha da güçlenir.

Bir ödül töreninde tüm oyuncular sahneye çıkmak için kendi sırasını beklemektedir. Paşa gece boyunca yapacağı teşekkür konuşmasını düşünür. Fakat bekleme sırası uzadıkça Paşa’nın ödül konuşması hayalindeki gibi gerçekleşmez.
Oturdukları evde beşinci senelerini geride bırakan İbrahim ve Jale çifti ev sahibinin mahallelerinde olduğu haberini alır. Sözleşme yenileme tarihini ev sahibiyle karşılaşmadan atlatabilirlerse sözleşme otomatik olarak yenilecektir. Artık tek yapmaları gereken o günü atlatmaktır.

İsmail çocuklarına gençliğindeki çapkınlık anılarından bahsederken eşi Nazlı gelir. Bu konularda modern olunması gerektiğini savunan İsmail, Nazlı’nın gençlik hikayelerini dinleyince baygınlık geçirir. Benzer bir durum Yeter ve Fikri çifti için de geçerlidir. Günün sonunda İsmail ve Fikri tepkilerinden dolayı eşlerinden özür diler.

Hüseyin, Jale’ye olan aşkını itiraf etmek için onu yemeğe çıkarır. Hüseyin bir türlü istediği fırsatı yakalayamaz çünkü sürekli ülke gündemiyle ilgili olumsuz bir durum ortaya çıkar. Jale de memleket meselelerine kendini kaptırınca Hüseyin farklı bir yol dener.

Kadınların ve erkeklerin ilişkilere bakış açıları iki farklı evden aynı anda gözlemlenir. Erkeklerin ilişki teknik direktörü Bahadır, kadınların ilişki teknik direktörü ise Mesut’tur. Karşılıklı taktiksel mesajlaşmalar sonucunda kazanan taraf kadınlar olur.
‘Güldür Güldür Show’ yeni bölümüyle 8 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!