Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’u bırakan Ecem Erkek’in yeni dizisi hem çılgın hem öngörülemez hem de eğlenceli!

Güldür Güldür Show’u bırakan Ecem Erkek’in yeni dizisi hem çılgın hem öngörülemez hem de eğlenceli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ecem Erkek, 2017 yılında Hayat Sırları isimli dizideki Şirin karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Dizi deneyimini Hakan Muhafız isimli yapımda bulunarak sürdüren oyuncu, 2017 ile 2021 yılları arasında bulunduğu Güldür Güldür Show ile de büyük üne kavuştu.

Naime karakterini canlandıran oyuncu, geçtiğimiz sezon sonunda projeden ayrılarak yeni işler için gelen teklifleri değerlendirme aşamasına geçmişti. Ecem Erkek’in yer aldığı Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? filmindeki Gülseren karakteri dikkat çekti. Oyuncu, kendisine gelen rol tekliflerinden Aşk Kumardır isimli dijital diziyi tercih etti. Exxen platformunda 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yayınlanacak olan dizinin afişi paylaşıldı.

Güldür Güldür Show'u bırakan Ecem Erkek'in yeni dizisi hem çılgın hem öngörülemez hem de eğlenceli! 8

Peki nasıl bir dizi izleyeceksiniz? Komedi türündeki yeni dizi “Aşk Kumardır”ın başrollerini; Ecem Erkek, Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam, Emre Taştekin paylaşıyor.

14 Şubat’ta izleyicilerle buluşacak olan yeni dizinin yönetmenliğini Nezih Helvacıoğlu yapıyor.Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan’ın yazdığı senaryo hem çılgın hem de öngörülemez bir yapımı izleyicilerin karşısına çıkartacak.

Dizinin instagram hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Zeki, budala, sıradan, çılgın, maço, nevrotik, kafası karışık, dominant, çapkın, lafazan, duygusal, sıra dışı, öngörülmez ve eğlenceli karakterlerin çarpışması nasıl mı olur? Gelin hep beraber bunu Aşk Kumardır’da görelim.”

Güldür Güldür Show'u bırakan Ecem Erkek'in yeni dizisi hem çılgın hem öngörülemez hem de eğlenceli! 9

Birbirinden farklı karakterlerin sıra dışı ilişkilerini konu alan ve komedi yönüyle izleyicileri Exxen platformuna çekecek olan Aşk Kumardır’ın setinden Ecem Erkek’in paylaşımları da dikkat çekiyor.

Yeni dizisiyle ilgili birçok paylaşım yapan oyuncu, ne kadar mutlu olduğunu ve sette çok eğlendiklerini de paylaşımlarındaki haliyle hissettiriyor.

Her bölümü yaklaşık 20 skeçten oluşan dizide; kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar, insani zaaflar ve absürt durumlar farklı bir komedi anlayışıyla ele alınıyor.

‘Aşk Kumardır’ 14 Şubat Pazartesi EXXEN’de izleyicilerle buluşacak.