Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’deki Oğlum dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı!

Show TV’deki Oğlum dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum isimli Show TV dizisi artık çarşamba akşamları reyting rekabetinde yer alacak. İlk bölümü 9 Şubat’ta yayınlanan dizinin başrollerinde; Canan Ergüder, Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Serhat Teoman ve Timur Acar bulunuyor.

İlk bölümüyle izleyenleri yüreğini yakan, bir çocuğun ölümüyle birlikte de etkisi uzun süren diziye yönelik tepkiler gayet olumlu oldu. Güçlü bir dram hikayesini izleyicilerle buluşturan Oğlum dizisinin sosyal medya yansıması gayet iyi, peki reytingleri nasıl geldi?

Her dizinin ilk bölümünün reytingleri izleyicilerin hikayeye ne kadar ilgi gösterdiğinin ölçülmesi bakamından çok önemlidir ve Oğlum dizisi de geçer not alan bir proje oldu.

İlk bölüm itibari ile ortalamanın üzerinde reytingler alan Oğlum dizisi, gelecek haftalarda iyi yükselişler yaşayabilecek bir durumda gözüküyor.

Tüm kişiler kategorisinde dokuzuncu olan, AB’de günü altıncı olarak bitiren ve ABC1’de ise sekizincilik elde eden Oğlum dizisinin açılışı için ortalamanın üzerinde gelen reytingler iyi bir görüntü çiziyor.

Çok iyi bir başlangıç olmasa da dizi kötü bir durumda da değil. Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin 16. bölümü ile final yaptığı da düşünülür ise gelecek hafta birçok izleyicinin Oğlum dizisine geçme ihtimali de var.

Kuruluş Osman’ın yine tüm kategorilerde birincilikler elde ettiği ve sezonun en iyi oranlarına çıktığı 9 Şubat akşamı, Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi de yine iyi sonuçlar aldı. Sadakatsiz AB grubunda ikincilik elde etti ve tüm kişiler ile ABC1 gruplarında da günü dördüncü olarak tamamladı.