Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Şenolsun dizilerde sıkıntılı, sinema ve tiyatroda daha özgür!

Melisa Şenolsun dizilerde sıkıntılı, sinema ve tiyatroda daha özgür!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakteri ile yerini alan Melisa Şenolsun, Meriç Aral ile Efe Tunçer’in youtube programının konuğu oldu. Oyuncu sinema filmi ve tiyatro oyunlarında kendisini dizilere göre daha özgür hissettiğini söyledi.

İşsiz kaldığı zamanlarda bazen kendisini eksik hissedebildiğini anlatan oyuncu bazen de dolu dolu o boş anları yaşamaya çalıştığını ifade etti.

Melisa Şenolsun, “Bazen hem ruhumu hem de çevremdekileri beslediğimi hissettiğim de oluyor hani ‘Vay be ben böyle biri miyim?’ de diyebiliyorsun. Çünkü ancak öyle zamanlarda kendini besleyebiliyorsun, hobilerine vakit buluyorsun, bir sürü şey yapıp gerçekten üretebiliyorsun çünkü vaktin oluyor her şeye” diye konuştu.

Dizilerin çok hızlı olduğunu ve kısıtlı bir zamanda üretilmesi gerektiğini anlatan Melisa Şenolsun, sinema ve tiyatro projelerinin ise kendisi için daha farklı olduğuna değindi.

Oyuncu, “Tabii ki film veya tiyatro projelerinde daha özgürsün ve bir alanın var ama dizi işinde çok hızlı ve kısıtlı zamanda üretebildiğin için katabildiğin kadar katmaya çalışıyorsun dolayısıyla yoğunken de yalnızca işini yapmaya odaklanıyorsun” dedi.