Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu’nun sakladığı sırrı ortaya çıktı!

Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu’nun sakladığı sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Buldu, 1982 yılında İzmir’de dünyaya geldi.2007 yılında Doktorlar isimli dizi ile birlikte setlere adım atan oyuncu, Papatyam dizisindeki Yusuf karakteri ile çok dikkat çekti. 2014 yılında oyuncu Anasının Oğlu isimli diziden bu yana da konuk oyunculuk dışında dizi projelerinde yer almıyor.

Yer aldığı sinema filmlerindeki komedi performansı ile de geniş bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, 2013 yılında dahil olduğu Güldür Güldür Show ekibiyle de yoluna devam ediyor. Show TV’de yayınlanan programda en sevilen karakterlerden birisi de Onur Buldu’nun canlandırdığı Bilal oldu…

Ünlü oyuncu, 2021 yılında evlendiği eşi Duygu Koz ile mutlu bir birliktelik yürütüyor. Çiftin bu mutluluğunu katlayan bir gelişme de yaşandı. Duygu hanımın hamile olduğu ve çiftin bir bebeklerinin olacağı ortaya çıktı.

Onur Buldu’nun bu iddia ortaya çıkana kadar en yakınlarından bile bu gelişmeyi sakladığı ifade ediliyor. İlk kez baba olmaya hazırlanan Onur Buldu ve eşinin çok heyecanlı oldukları ve nazardan korktukları için de bu gelişmeyi açıklamak istemedikleri ifade ediliyor.