Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’dan samimi itiraf! Bakın arkadaşları en çok neyine gıcık oluyormuş?

Hazal Kaya’dan samimi itiraf! Bakın arkadaşları en çok neyine gıcık oluyormuş?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filminin vizyona girmesinden dolayı hayli heyecanlı. Kaya, ekranlara ise son kez Misafir isimli Fox TV’nin dizisi ile gelmişti. Buğra Gülsoy ile başrolünde oynadığı dizi, ne yazık ki reytingleri beklenin altında gelince 5. bölümde final yapmıştı.

Sevilen oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise koronavirüse yakalanmıştı. İkinci kez virüse yakalanan oyuncu, karantina sürecinin bittiği gün filminin galasına da yetişmiş ve bu heyecanını da instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

Kendisi gibi oyuncu ve aynı zamanda yönetmen olan Ali Atay ile 2019 yılında evlenmişti. Çiftin Fikret Ali ismini verdikleri oğulları da Kasım ayında 2 yaşına girdi. Hazal Kaya, oğlunun doğumunun ardından ayrıca Netflix için çekilen fantastik dizi “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinde de rol aldı.

Hazal Kaya, kısa bir süre önce Onedio’nun Youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Samimi ve enerjik hali ile hayranlarının heyecanla izlediği Hazal Kaya, kendisi ile ilgili küçük itiraflarda da bulundu!

Hazal Kaya'dan samimi itiraf! Bakın arkadaşları en çok neyine gıcık oluyormuş? 7

Oyuncu, arkadaşlarının kendisi ile ilgili en gıcık oldukları huyu ile ilgili soruya açık yüreklilikle şu yanıtı verdi: “En gıcık oldukları şey şu… Başlarına bir şey geldiğinde, tavsiyeye, şefkate ihtiyaç duyduklarında onların o halde olmalarına o kadar sinirleniyorum ki… Çok öfkeleniyorum, çok üzülüyorum. O zaman bekledikleri kadar yumuşak ve şefkatli bir tavır göremiyorlar benden. Halbuki ilgisi yok, onların başına bir şey geldiği için sinirleniyorum. Bazen orada tonu kısmam gerekiyor.”

Bu arada okul yıllarından beri yakın arkadaş olduğu ve “Benden Ne Olur?” filminde de birlikte rol aldıkları Enis Arıkan ile bir çok sahnede doğaçlama yaptıklarını da saklamayarak “Enis’in bir sahnedeki tepkisine dakikalarca güldüm. O kadar çok güldüm ki, artık insanlar sinirlendiler. Çünkü devam edemedik. Sertab’ın televizyonda izlediği bir program var. Onu izlerken Enis’in verdiği tepkiler var, ona çok güldüm. Böyle çok anımız var.” diye konuştu.

Hazal Kaya’nın röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…