Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek’in bakın bugünlere gelmesindeki dönüm noktası neymiş?

Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek’in bakın bugünlere gelmesindeki dönüm noktası neymiş?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show’da Naime karakteriyle Ecem Erkek, başarılı performansıyla milyonların kalbini kazandı ve seyirci gözünde önemli bir yer edindi.

2021 yılında ise ilk sinema deneyimi olan Yılmaz Erdoğan’ın Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? adlı tiyatro eserinden uyarlanan “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” filminde Gülseren Biröz karakterine hayat veren başarılı oyuncuyu yayınlandığı Netflix’te milyonlar izledi.

Daha lisede tiyatro oyuncusu olmaya karar veren Ecem Erkek, Psikolog Gökhan Çınar’ın hazırladığı Youtube programında oyunculukta bugünlere gelmesindeki dönüm noktasını anlattı.

Güldür Güldür Show’un Naime’si Ecem Erkek’in bakın bugünlere gelmesindeki dönüm noktası neymiş? 7

Bursa’da tiyatro yaptığı zamanlarda, usta oyuncu ve yönetmen Engin Altan’ın sahneye koyacağı bir oyun seçmeleri için Bursa’ya geldiğini fakat okuma provaları sırasındabir türlü kendisinin okumasını beğenmeyip, küçük küçük metinler okutarak başkasına geçtiğini ve bu duruma hem çok üzüldüğünü hem de çok hırslandığını dile getirdi.

Kendini gösteremediği için hırsından ağlayan genç oyuncu fakat hiç vazgeçmediğini ve bir gün Engin Altan’ın kendisine bir şey okuttuğunu, ertesi gün de gelerek kendisi için özel bir rol yazdığı metinleri eline verdiğini söyledi.

“Bu işi başarabildiğimin, kendime güvenimin orda geldiğini hatırlıyorum” diyen Ecem Erkek, bir şey isteniyorsa onun üzerine gidilmesi gerektiğinin öneminden bahsetti. Özgüvenini kazanmak için kendini aşan genç oyuncu hislerini şöyle dile getirdi: “Kendimi ve kabiliyetimi fark ettiğim bir zamandı o benim için. Ve başarılı oldum.“