Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’un giyinme tercihleri ortaya çıktı, herkesi giydiği bir kıyafeti onun dolabında bulamazsınız!

Su Burcu Yazgı Coşkun’un giyinme tercihleri ortaya çıktı, herkesi giydiği bir kıyafeti onun dolabında bulamazsınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi yükselen bir yıldız olarak, hikayede yer alan genç oyunculara büyük fırsat penceresi açtı. Dizinin oyuncularına üst üste verilen ödüllerin yanı sıra, elde edilen yüksek reytingler de geniş bir izleyici kitlesinin diziye ilgisini sürdürdüğünü gösetriyor.

Sosyal medyada da çok güçlü etkileşimlerin yaşandığı dizinin Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun, bu ilgiden nasibini alan isimler arasında bulunuyor. 2005 yılında dünyaya gelen ve henüz 16 yaşında olan oyuncu, artık gençlik enerjisiyle de hayranlarını etkiliyor.

Özel davetlerde ve gecelerde en dikkat çeken isimlerden birisi haline gelen oyuncu, kıyafetler konusunda kendi isteğinin doğrultusunda yardım aldığını ifade etti. Giyinme tercihleri konusunda oyuncu, yaşı genç olduğu için uzun ve kadınsı kıyafetler giymek istemiyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un giyinme tercihleri ortaya çıktı, herkesi giydiği bir kıyafeti onun dolabında bulamazsınız! 7

Daha tatlı ve mini elbiseler tercih ettiğini anlatan Su Burcu Yazgı Coşkun, yaşına göre giyinmeye çalışıyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da çok konuşulan oyuncu, gençlik enerjisini de sergiliyor.

En sevdiği rengin beyaz olduğunu belirten oyuncu, pembe rengi de sevdiğini dile getirdi. Dışarı çıktığı sıradan bir günde beyaz giyinmeyi tercih ettiğini ve bunu kolaylaştırıcı bulduğunu belirten Su Burcu Yazgı Coşkun, eşofman giymeyi de çok sevdiğini anlattı.

Göbeği açıkta bırakan kıyafetleri de çok sevdiğini dile getiren oyuncu, çocukluğundan bu yana zayıf olduğunu belirtti. Vücuduna göre giyindiğini anlatan oyuncu, belini açığa çıkartan kıyafetleri tercih ettiğine vurgu yaptı.

“Dolabında tayt bulamazsınız” diyen oyuncu, tayt giymeyi hiç sevmediğini de söyledi.