Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu’na sevgilisinden ilan-ı aşk! Böylesi görülmedi!..

İrem Helvacıoğlu’na sevgilisinden ilan-ı aşk! Böylesi görülmedi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Engin Akyürek ile baş rolü paylaştığı,  Disney Plus platformu için çekilen Kaçış dizisi için çekimlere başlayan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat’ta 32 yaşına bastı.

Şu sıralar hem iş hem de özel hayatında heyecanlı günler yaşayan oyuncu yeni yılın ilk günlerinde, gurme Yolaç Özden ile aşkını instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilan etmişti.

Yolaç Özcan da sevgilisi İrem Helvacıoğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Ünlü gurme sevgilisine doğum gününde adeta ilan-ı aşk yaptı.

İrem Helvacıoğlu'na sevgilisinden ilan-ı aşk! Böylesi görülmedi!.. 8

Helvacıoğlu ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Özcan, romantik bir mesaj kaleme aldı. Yolaç Özcan’ın gönderisine düştüğü, ‘Sevgiliye mektup…’  başlıklı notu şöyle;  Hayat tesadüflerle dolu sevgilim. Seninle aynı yerlere o kadar girip, çıksak da doğru zaman gelince tanışmamız gibi… Başlangıçlar Burgaz kadar heyecanlı sevgilim.

Bir akşam yemeği hevesi ile giderken, adada mahsur kalmak gibi… Dileklerin o kadar masum ki sevgilim… Antep’te kardan mahsur kalıp, senin buna gülümseyip, sevindiğin o güzel suratın gibi… Gözlerine bakmak sevgilim, işte o sanki anda kaybolmak gibi… Seni seviyorum kalbim, iyi ki doğdun…”

İrem Helvacıoğlu'na sevgilisinden ilan-ı aşk! Böylesi görülmedi!.. 9

İrem Helvacıoğlu yeni yılın ilk günlerinde aşkını sosyal medyada şu sözlerle ilan etmişti;  “Bazen bir anı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her anı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim.”