Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un oyuncusu, Sihirli Annem dizisinin başrolünde oynayacak

Güldür Güldür Show’un oyuncusu, Sihirli Annem dizisinin başrolünde oynayacak

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2003-2012 yılları arasında yayınlanan fantastik dizi Sihirli Annem’in tekrar çekileceği gündeme gelmişti. İnci Türkay’ın hayat verdiği Betüş karakteri, hafızalardan silinmeyen bir karakter olarak televizyon tarihine geçmişi. Dizinin yeniden çekileceği haberinden sonra Betüş’ü kimin oynayacağı da merak konusuydu.

Acun Ilıcalı’nın hazırlıklarını sürdürdüğü yeni dijital kanalı Exxen için çekilecek olan Sihirli Annem ile ilgili gelişmeler dikkat çekti. Betüş isimli bir perinin eşi ölen iki çocuk babası Sadık isimli bir adamla evlenmesi ve başlarından geçen fantastik maceraların anlatıldığı dizi için başrol bulundu.

Güldür Güldür Show'un oyuncusu, Sihirli Annem dizisinin başrolünde oynayacak 8

Süreç Film tarafından dijital platform Exxen için çekilecek olan ve yılbaşında yayınlanması planlanan dizide Betüş rolünü, Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür’de oynayan Açelya Topaloğlu’nun oynayacağı kulis bilgisi tv100’de Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından paylaşıldı.

Güldür Güldür Show'un oyuncusu, Sihirli Annem dizisinin başrolünde oynayacak 9

Sihirli Annem dizisinin 10’ar bölümden oluşacağı ve 2 sezon yayınlanacağı ifade ediliyor Gamze Özer’in yazdığı dizide ayrıca Dudu karakterini Nergis Kumbasar oynarken, yine dizinin sevilen karakteri Perihan’ı da Lale Başar oynayacak.

Exxen kanalı için çekilecek olan yeni versiyon merak konusuyken, Açelya Topaloğlu’nun aynı zamanda Güldür Güldür Show’da devam edip etmeyeceği de merak konusu oldu…