Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisiyle ilgili heyecanlandıran gelişme hem sevindirdi hem de kafaları karıştırdı!

Avlu dizisiyle ilgili heyecanlandıran gelişme hem sevindirdi hem de kafaları karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de 2018 sezonunda yayınlanmaya başlayan ve iki sezon yayınlandıktan sonra da 44. bölümüyle veda eden Avlu dizisiyle ilgili kafaları karıştıran bir gelişme yaşandı. Aslında diziye bir sezon finali çekilmemiş ve bir sonraki sezonda devam edeceği beklenmişti.

Ancak izleyicilerin ısrarlı takibine karşın bir ara dijital platformda yayınlanacağı haberleri dışında bir gelişme olmamıştı. Yeniden çekileceği ile ilgili haberler medyada yer almış, hatta oyuncuların bir süre başka bir projede oynamaması da dizinin yeniden çekileceği algısını yaratmıştı.

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Ayça Damgacı gibi isimlerin rol aldıkları ve yayınlandığı dönemde çok ses getiren dikkat çeken bir diziydi Avlu. Bir hapishanede yaşam mücadelesi veren kadınların sert, acımasız aynı zamanda duygusal hayatlarını konu alıyordu.

Demet Evgar’ın her bölüm izleyici tarafından büyük beğeni toplayan performansıyla canlandırdığı Deniz karakteri, adeta ekranda bir fenomene dönüşmüştü. Aynı şekilde başarılı oyunculuğuyla Azra karakterine hayat veren Ceren Moray ve Kudret karakterini oynayan Nursel Köse de çok dikkat çeken ve büyük alkış alan oyunculuk performanslarıyla konuşulmuşlardı.

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Yüksel Aksu ile Hülya Gezer’in yönetmenliğini yaptıkları dizinin takipçileri, uzun süre haber alınamayan dizinin yeniden çekileceği umuduyla bekledi ancak yaklaşık bir yıldır diziden bir haber alınamadı. Bu arada oyuncuların da başka dizilerde oynamaya başlamasıyla umutlar kesildi. Nursel Köse, Güvercin dizisinde oynamaya başlamıştı. Gerçi Avlu dizisinde oynadığı Kudret karakteri ölmüştü.

Ceren Moray ise Öğretmen dizisiyle ekranlara geliyor. Demet Evgar da bu hafta 5 Kasım akşamı yayınlanacak olan Show TV’nin Alev Alev dizisinde başrolde yer alıyor.

Ancak diziyle ilgili yaşanan bir gelişme kafaları gerçekten karıştırdı. Avlu’nun Star TV’deki yayınının bitmesinin kesinleştiği dönemde Netflix için yeniden çekileceği gündeme gelmişti. Fakat uzun süre bu konuda bir gelişme yaşanmadı ve oyuncular da başka dizilerde oynamaya başladı.

Fakat Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından yaptığı bir paylaşım, dikkatleri yeniden Avlu dizisine çekerken, bir de şaşırtan bilgi verildi. Dizinin yenni bölümlerinin bir dijital platformda yayınlanmasının gündemde olduğu ifade ediliyor paylaşımda.

Avlu dizisi yeniden mi çekilecek? Oyuncular değişecek mi? Demet Evgar Alev Alev dizisinde rol alıyor. Ceren Moray’ın Öğretmen dizisi final yapmak üzere…

Bu açıklama pek çok soruyu beraberinde getirmekte. İlerleyen günlerde daha detaylı bilgiler geldiğinde biz de sizlerle paylaşacağız ama bu gelişme bile Avlu dizisinin hala unutulmadığı ve bir şekilde yeniden çekileceği ihtimali izleyicisini de mutlu edecek bir haber.