Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay son hareketi takdire şayan!

Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay son hareketi takdire şayan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show, yeni sezonuyla Show TV ekranında 27 Ekim Salı akşamı başlıyor ve Doğa Rutkay da Yeter karakteri ile ekipte yer almaya devam ediyor.  8. sezonuyla yine ilgi görmesi kesin olan yapımın dönüşü hayranlarını sevindirecek. Doğa Rutkay ise sosyal medyadan verdiği mesaj ile, kendisine yakışanı yaptı…

30 Ekim’in doğum tarihi olduğunu hatırlatan ünlü oyuncu, hayranlarının kendisine vereceği en güzel hediyenin kanser hastası çocukların yüzünü güldürmeleri olduğunu ifade etti. 30 Ekim 1978 doğumlu olan oyuncu, herkesten destek beklediğini belirtti.

Piraye ve Rutkay Kerim isimli ikiz bebekleri bulunan Doğa Rutkay, sosyal medyayı etkin kullanan ve sıklıkla sosyal konularda duyarlılık sergileyen ünlülerin başında geliyor. Oyuncu, doğum günü içi başlattığı bu kampanya ile de takipçilerinden takdir ve ilgi topladı.

İşte Doğa Rutkay’ın mesajı:

30 Ekim benim doğum günüm…
Bu doğum günümde bana vereceğiniz en anlamlı, en güzel hediye kanser hastası çocukların yüzündeki gülümseme olacak????????
Bu özel günde sizlerden hediye ya da kutlama istemiyorum. @iyilikpaylas platformu üzerinden çocuklara umut ışığı olabilmek için @kansersizyasam derneğine bağış yapmanızı istiyorum. Bio’ma bağış linkini koyuyorum!????
Bu seneki doğum günümü sayenizde iyiliğe ve çocukların mutluluğuna çevirmek için sabırsızlıkla desteklerinizi bekliyorum♥️????????
@kansersizyasam