Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven’e ‘kızı bırakıp kaçtın’ sitemi!

Berker Güven’e ‘kızı bırakıp kaçtın’ sitemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 Kasım Perşembe akşamı Show TV’de başlayacak olan Alev Alev dizisinde üç kadın oyuncu başı çekiyor. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz… Bu isimlerin yanı sıra farklı projelerde başarılı olan erkek oyuncular dan Berker Güven, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan öne çıkan isimler olarak göz dolduruyor.

Vatanım Sensin dizisinde oyunculuk kariyerine adım adan Berker Güven, Zalim İstanbul isimli dizideki Nedim karakteri ile çok iyi bir çıkışa imzasını atmıştı. Oyuncu, yeni sezonda da Alev Alev’de yeteneklerini sergileyecek. Ünlü oyuncu, instagram hesabından dizinin fragmanını yayınladı. Takipçileri ise nasıl bir karakterle döneceğini çok merak etti.

Berker Güven, paylaşımında şöyle yazdı: “Alev Alev 5 Kasım Perşembe saat 20.00’de Show TV‘de. Çok emek, çok heyecan!…” Heyecanını bu şekilde yansıtan Berker Güven, İskender isimli karaktere hayat verecek.

Fragmana yorum bırakan izleyiciler, “Kızı bırakıp kaçtın” diyerek yangında Rüya’yı kurtarmaması ve korkarak kaçması üzerine espriyle karışık sitemde bulundu. Dilan Çiçek Deniz ile partner olan ünlü oyuncunun karakterinin detayları da merak ediliyor. Bu arada yeni dizi çiftinin de izleyicilerden ilgi gördüğünü belirtelim. İşte Berker Güven’in yeni dizideki yeni hali…

 

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.