Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un yıldızları Alper Kul ve Aylin Kontente’den sıra dışı bir proje!

Güldür Güldür Show’un yıldızları Alper Kul ve Aylin Kontente’den sıra dışı bir proje!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show’da izleyicileri kahkahaya boğan skeçleriyle bilinen Alper Kul ve Aylin Kontente çifti sıra dışı bir projeye imza atıyor. Gerçek hayatta evli olan çift, Instagram üzerinden bir mini dizi yayınlıyor.

Her ikisi de birbirinden yetenekli ve komik bir çift olan Aylin Kontente ve Alper Kul, sosyal medyadaki komik paylaşımlarıyla da tanınıyor. Çift, sosyal medyadaki güçlerini bir Instagram dizisiyle birleştirdi.

Alper Kul ve Aylin Kontente çiftinin yeni projesi oldukça sıra dışı. Çiftin günlük yaşamlarından eğlenceli kesitler sunan dizi bu akşam Trendyol Instagram hesabı üzerinden izleyicilerle buluşuyor. Dizinin ilk bölümü bu akşam Trendyol’un Instagram hesabından yayınlanacak.

Güldür Güldür Show’un yıldızları Alper Kul ve Aylin Kontente’den sıra dışı bir proje! 7

Alper Kul ve Aylin Kontente çifti Güldür Güldür Show’daki performanslarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip. Aylin Kontente dizi dünyasına 2006 yılında Yaprak Dökümü isimli diziyle adım attı. Dizide küçük bir rolü olan Kontente, Nazlı rolünü canlandırdı. Ardından Sevgili Dünürüm, Sır Gibi, Seksenler gibi dizilerde rol aldı.

Alper Kul ise Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununu Türkiye’de ilk kez sahneye taşıdı. 2010 tarihli kendi yazdığı Babamın Oğlu adlı tek kişilik oyunu üç yıl boyunca Türkiye ve Avrupa’da sahneledi. 2010 yılında ilk kez sahnelenen AUT tiyatro oyunu ile Yılın Yazarı ödülünü aldı. 2005 yılında Aşka Sürgün dizisinde canlandırdığı Cesur Azizoğlu karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

2012 yılından bu yana evli olan Aylin Kontente ve Alper Kul, Güldür Güldür Show’da birlikte rol alıyor.