Ana sayfa Sosyal Medya Mahalleden Arkadaşlar filmi Alper Kul’un kendi çocukluk albümüne bakması gibi bir şey!

Mahalleden Arkadaşlar filmi Alper Kul’un kendi çocukluk albümüne bakması gibi bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul’un 3 yıl önce çekilen Mahalleden Arkadaşlar filmi 4 Kasım’da vizyonda! Ünlü oyuncuların bir araya geldiği komedi filmi Mahalleden Arkadaşlar, 3 yıl önce tam da pandeminin ilk başladığı dönemde çekilmişti. Pandemi süreci nedeniyle bir türlü vizyona giremeyen filmi merak edenler 4 Kasım’da sinemalarda izleyebilir.

Nurgül Yeşilçay, Alper Kul, Murat Akkoyunlu, Salih Kendirci gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı filimin hikayesini Selçuk Aydemir yazdı ve aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendi. 2015 yılında aynı isimli kitabında kendi küçüklük yıllarını anlatan Selçuk Aydemir, şimdi de bunu sinemaya uyarlamış oldu.

Bir komedi filmi olarak öne çıkan Mahalleden Arkadaşlar için bir hayli kilo almak zorunda kaldığını söyleyen Nurgül Yeşilçay, “O kadar güzeldi ki o süreç, çok güzel yedim” dedi. Mahalleden Arkadaşlar filminin yapımcılığını Murat Cemcir üslendi. İzleyenlerin bir kez daha seyretmek isteyeceği türden bir komedi filmi yaptıklarını anlatan Murat Cemcir, bir hayli iddialı.

Selçuk Aydemir’in yazdığı hikayede izleyiciler 1990’lı yılların başlarına gidecek. Bir mahalle ortamını afacan bir çocuğun gözünden anlatacak olan film birçok kişinin anılarının canlanmasını da sağlayacak.

Alper Kul ise, zorlu bir süreç yaşadıklarını anlattı. Bir dönem filmi olduğunu anlatan oyuncu, yaşayan karakterleri oynadıkları için bunun kendilerini sınırladığını da ifade etti.

Oyuncu, “Çok tatlı bir iş, çocukların başrolde olduğu bir çocuk hikayesi. Kendi adıma çok tatlı bir iş oldu. Çünkü kendi çocukluğumu albüm sayfalarına bakıyor gibiydim. Sanatımız gerçekten çok iyiydi. Çok tatlı bir zaman tüneli oldu” diye konuştu.