Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un İsmail’i Alper Kul, deprem bölgesindeki çabalarıyla gönüllerde taht kurdu!

Güldür Güldür Show’un İsmail’i Alper Kul, deprem bölgesindeki çabalarıyla gönüllerde taht kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır devam eden Güldür Güldür Show isimli komedi programının en önemli isimlerinden birisi olan Alper Kul, İsmail karakteri ile milyonlarca izleyiciyi bugüne kadar hep güldürdü. Ancak son günlerde ünlü oyuncu instagram hesabı üzerinden tarifi mümkün olmayan görüntülerle herkesin yüreğini sızlatıyor.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta 9 saat arayla üst üste iki kez yaşanan büyük deprem felaketinin ardından bölgeye gidenlerden birisi de Alper Kul oldu. Ünlü oyuncu, enkazın arasında orada yaşananları takipçilerine en doğru bilgilerle aktarmak için insan üstü bir çaba sergiledi. Gönüllü kurtarma ekipleri arasında yer alan Alper Kul, birçok drama ve sevince ortalık etti. Bunları da tarafsız bir gözle paylaştığı için takipçilerinden takdir alan oyuncu, örnek bir tablo sergiledi.

Güldür Güldür Show'un İsmail'i Alper Kul, deprem bölgesindeki çabalarıyla gönüllerde taht kurdu! 8

Yardım faaliyetlerini de organize etmeye çalışan, depremzedelerin yaşadıklarını paylaşan, kurtarma anlarına tanıklık eden ve bunları da doğru bilgilerle paylaşan Alper Kul, adeta bir gazeteci ve yardım gönüllüsü olarak 5-6 günlük bir süreyi deprem bölgesinde geçirdi.

10 ili etkileyen, 14 milyona yakın kişinin hayatını değiştiren deprem felaketinde binlerce insanımız öldü ve çok daha fazlası da yaralandı. Kış koşullarının zorlukları sırasında bölgeye giderek izlenimlerini instagram hesabı üzerinden yayınladığı videolarla paylaşan Alper Kul, yeniden İstanbul’a dönerek görevi başka arkadaşlarına devrettiğini söyledi.

Güldür Güldür Show'un İsmail'i Alper Kul, deprem bölgesindeki çabalarıyla gönüllerde taht kurdu! 9

Alper Kul, deprem bölgesinden ayrıldığını belirtti ve duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Fiziken ve psikolojik açıdan çok yorulduk. Yerimizi doldurmaya yeni arkadaşlarımız geldi, sağ olsunlar. Bir süre dinlenmeye ailemize koşuyoruz. Bu afetin yaralarını sarmamız uzun zaman alacak. Birbirimize destek olacağız, bunun da üstesinden geleceğiz. Hep birlikte. Saygıyla.”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

alperkul (@alperkul)’in paylaştığı bir gönderi