Ana sayfa Dizi Fragmanları Elkızı dizisi için üst üste iki üzücü karar geldi!

Elkızı dizisi için üst üste iki üzücü karar geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elkızı dizisi hayranları bir hayli mutsuz. Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi Cumartesi akşamları yüksek bir izleyici kitlesinin ilgisini çekti. Ancak reytingler ortalamanın altında kaldığı için Fox TV, uzun süre yapım için kararsız kaldı.

Elkızı’nın bir türlü yükseliş sergilememesi ve Cumartesi rekabetinde Gönül Dağı ile Kardeşlerim’in bir hayli gerisinde kalması üzerine Fox TV kararını verdi. Elkızı için final kararı alınması ile birlikte dizi hayranları da bu duruma bir hayli üzüldü.

Elkızı dizisinin 13. bölüm itibariyle ekran ömrü tamamlanacak. Kanal yönetiminin bir başka kararı ise dizinin ara vermesi şeklinde oldu. 1 Ocak ve 8 Ocak tarihlerinde Elkızı dizisi ekranda olmayacak. Bu yapım yerine Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını izleyeceksiniz.

Fox TV’den yayınlanan fragmanda Elkızı dizisinin 15 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da 11. bölümü ile yayınlanacağı görülüyor. Ancak Maske Kimsin Sen yarışması şayet tutar ise kanal yönetimi daha iyi reyting alabileceği gerekçesiyle diziyi yarışma programından sonra da yayınlayabilir. Şimdilik görünen Elkızı’nın 15 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’da 11. bölümü ile ekranda olacak.