Ana sayfa Sosyal Medya Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür’ün sevilen ismi Alper Kul’a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti!

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür’ün sevilen ismi Alper Kul’a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat’ta meydana gelen iki deprem sonrasında yaşanan felaket, tüm Türkiye’yi derin bir yasa boğdu. Yardım ekipleri sahaya koşarak depremzedelere ulaşmaya çalışırken, gidemeyen pek çok insan da kaygılı bir şekilde ellerinden geleni yapmak için uğraştı.

Pek çok ünlü isim de ya deprem bölgesine bizzat giderek ya da depremzedeler için gerekli olan ihtiyaçları toplayıp afetten etkilenenlere ulaştırmak için kolları sıvadı. Bizzat sahaya inerek vatandaşlarla birlikte büyük bir çaba gösteren ünlü isimler, aynı zamanda maddi yardım ve destek toplamak için de çeşitli kuruluşlarla kolkola çalışıyor.

Dizileri, sinema filmleri ile gönüllere dokunan pek çok ismin, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi sonrası günlerdir yaptıkları, sosyal medyaya da yansıyor. Farklı kuruluşların organizasyonlarına koşan ve burada elinden gelen çabayı gösteren ünlü isimlerin yanı sıra deprem bölgesine bizzat giderek yardımcı olmaya çalışanlar da çok.

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür'ün sevilen ismi Alper Kul'a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti! 13

Bu isimler arasında Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Alper Kul da yer alıyor. Depremin ilk gününden itibaren bölgeye giden Kul, aynı zamanda bu tür felaket durumlarıyla ilgili eğitimler de almış bir isim. Daha önce de katıldığı arama kurtarma faaliyetleri olan Alper Kul, Sar Arama Kurtarma ile birlikte bölgede ekiplerle depremin ilk gününden itibaren canhıraş bir şekilde çalışıyor.

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür'ün sevilen ismi Alper Kul'a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti! 14

Deprem bölgesinden pek çok video ile yaşananları an be an sosyal medya hesabından da ileten Alper Kul, yıkıntıların arasına giren ekiplerle birlikte büyük bir mücadele verdi. Depremin 6. gününe gelindiğinde ise günlerdir insanüstü bir çaba ile enkaz altında kalanları kurtarmak için uğraşan tüm ekiplerdeki kişiler gibi son derece yorgun düştü.

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür'ün sevilen ismi Alper Kul'a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti! 15

Alper Kul, 6. günün sonunda artık yerlerini başka isimlere bırakarak bölgeden ayrılacaklarını belirttiği bir paylaşım ile de takipçilerine, an be an bölgeden haber almak için kendisinin videolarını izleyenlere bir mesaj iletti instagram sayfasından. Fiziken ve psikolojik olarak çok yorulduklarını ve yerlerini yeni arkadaşlarının doldurduğunu belirten Alper Kul, bir süre dinlenmeye ihtiyaçları olduğunu belirtmekte.

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür'ün sevilen ismi Alper Kul'a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti! 16

Alper Kul’un bu mesajının altına bir takipçisinin yaptığı tuhaf bir yoruma ise eşi Aylin Kontente sessiz kalamadı. Kul’a “Elinizde telefon ile yayın yaparak kimseye bir faydanız olmazdı zaten. Gereksiz kalabalık yapmakta başka bir şey değil yaptığınız” şeklindeki haksız tavra sinirlenen Kontente, “1999 Gölçük depreminde de çalıştı ve eğitimi var. Oturduğunuz yerden boş beleş konuşup insanlara olumsuzluk yaymayın. Susun” diyerek bu kişiye tepki gösterdi.

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür'ün sevilen ismi Alper Kul'a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti! 17

Bu arada Alper Kul’un pek çok takipçisi de yapılan bu haksız yoruma tepki verdi. Ayrıca pek çok ünlü isim de günlerdir bölgede canhıraş bir şekilde afetzedeler için çalışan arkadaşlarına teşekkür mesajları ilettiler. Uraz Kaygılaroğlu, Emre Altuğ, Doğa Rutkay, Can Bonomo, Dolunay Soysert, Hasibe Eren gibi pek çok isim de bu kişiler arasında.

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür'ün sevilen ismi Alper Kul'a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti! 18

Ayrıca Alper Kul’un eşi ve meslektaşı Aylin Kontente de instagram sayfasından bir yazı yayınlayarak, tüm arama kurtarma ekiplerine teşekkür ederek “Yolumuz uzun, hep birlikte, birlik olarak üstesinden geleceğiz” mesajı verdi.

Günlerdir deprem bölgesinde çalışan Güldür Güldür'ün sevilen ismi Alper Kul'a yapılan çirkin tavra eşi Aylin Kontente isyan etti! 19