Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’de Ecem Erkek ve Alper Kul’dan yeni bir tipleme mi geliyor?

Güldür Güldür’de Ecem Erkek ve Alper Kul’dan yeni bir tipleme mi geliyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan eğlence programı Güldür Güldür Show’un yeni sezon çekimleri bir süre önce başlamıştı. Henüz yayın tarihi belli olmayan Güldür Güldür’ün önümüzdeki günlerde yayına girmesi bekleniyor. Oyuncuların zaman zaman yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından, yine çok güleceğimiz bir sezonun geldiği anlaşılıyor.

Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Ecem Erkek, Meltem Yılmazkaya, Onur Buldu, Onur Atilla gibi Güldür Güldür’ün ana kadrosunun neredeyse hepsi yeniden yeni sezonda ekranda olacak. Ancak Çağlar Çorumlu bu sezon yok. Kanal D’nin ‘İyi Aile Babası’ isimli dizisinde oynayacak. Ayrıca geçtiğimiz sezonlarda katılan Emre Altuğ, Evrim Akın ve Sinan Çalışkanoğlu da gitti.

Programa yeni sezonda Murat Akkoyunlu ile Dağhan Külegeç’in de katılımıyla sürprizli bir sezon izleyenleri bekliyor. Çağlar Çorumlu’nun oynadığı ‘eşofmanlı Şevket Hoca’ gibi tiplemeler, ne yazık ki bu sezon oyuncunun ayrılışıyla yok. Ecem Erkek ile oynadığı Altın Kardeşler isimli skeçlere Çorumlu yerine başka bir ismin gelip gelmeyeceği de merak konusu.

Alıştığımız, bildiğimiz ve çok güldüğümüz bazı tiplemelerin yanı sıra yeni skeçler ve tiplemeler de muhtemelen sezonda ekranda olacak. Bunlardan birisi de Alper Kul ve Ecem Erkek’in kardeş olarak kamera karşısına geçtikleri skeç olacak.

Ecem Erkek, instagram sayfasından Alper Kul ile makyaj ve kostüm hazırlıkları sonrası çekimi beklerken bir fotoğraflarını paylaştı.

Güldür Güldür’ü heyecanla bekleyenlerin yine eğlenceli içeriklerle gelmeye hazırlanan programla ilgili merakı da iyice artmakta bu tür paylaşımlarla…

İşte ikilinin yeni tiplemeleri:

Güldür Güldür'de Ecem Erkek ve Alper Kul'dan yeni bir tipleme mi geliyor? 7