Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı setinde eğlence… Bige Önal’ın mavi gözleri, Hande Erçel’de!

Sen Çal Kapımı setinde eğlence… Bige Önal’ın mavi gözleri, Hande Erçel’de!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de dün akşam 12. bölümü yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel kadar dikkat çeken bir başka oyuncu da Bige Önal. Dizide Selin karakterini oynayan Bige Önal, özellikle her göründüğü sahnede bir anda sosyal medyanın konusu oluyor.

Önal’ın büyük ve masmavi gözleri, izleyenleri adeta büyülüyor. Oyunculuğuyla zaten çok beğenilen ve takdir gören oyuncu, güzel gözleriyle de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Daha önce başka yapımlarda da rol alan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinde hayran kitlesini de büyüttü.

Sen Çal Kapımı setinde eğlence... Bige Önal'ın mavi gözleri, Hande Erçel'de! 9

Aynı zamanda Çukur dizisinde oynayan Aras Bulut İynemli ile de uzun süredir mutlu bir beraberlik yaşayan Bige Önal, sessiz sakin ama derinden bir ilerleyiş sürdürüyor. Oyuncunun internette gözlerinin lens olup olmadığı bile sorulmakta. Önal’ın gözleri, kendi gözleri önce onu söyleyelim.

Sette çekim aralarında Hande Erçel ile vakit geçiren Bige Önal, telefondaki bir uygulama ile Erçel’in gözlerini mavi yaptı. Kerem Bürsin’i de laptop başında yakalayan Bige Önal, onun da gözlerini aynı uygulama ile mavi yaparak instagram’da yayınladı.

Oyuncuların kamera arkasında çok eğlendikleri ve birbirleriyle de iyi anlaştıkları yaptıkları paylaşımlardan da görülmekte.

İşte o paylaşımlar:

Sen Çal Kapımı setinde eğlence... Bige Önal'ın mavi gözleri, Hande Erçel'de! 10

Sen Çal Kapımı setinde eğlence... Bige Önal'ın mavi gözleri, Hande Erçel'de! 11