Ana sayfa Dizi Haberleri Herkes kendine gelsin! Bergüzar Korel Safiye’ye bağlayınca, Ezgi Mola isyan etti!

Herkes kendine gelsin! Bergüzar Korel Safiye’ye bağlayınca, Ezgi Mola isyan etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ezgi Mola, şu sıralar sosyal medyayı da günlük hayatı da Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye karakteriyle adeta kasıp kavuruyor! Canlandırdığı Safiye’nin obsesif kompülsif bir hasta olması ve sürekli her şeyi pis olarak görüp yıkamaya çalışması, diziyi izleyenleri de bazen triplere sokuyor!

Kimi zaman birbirlerine espri yapmak isteyenlerin de ortak noktası oldu Safiye adeta! Eline domates alınca sabunla yıkamak isteyenlerden, musluğu her açtığında aklına Ezgi Mola’nın geldiğini söyleyenler sosyal medyada bir çok gülümseten yorumlar yapıyorlar.

Safiye’nin çocukluktan beri annesi tarafından kendisine yaşatılan ağır baskı sonucu dönüştüğü kişiliği, kimi zaman alay konusu da oluyor. Durum her ne kadar hikaye içinde acı bir şekilde işlense de günlük hayatta artık “Safiye’ye bağladı” şeklinde konuşmalar hemen herkes arasında yapılır oldu.

Eline toz bezini alıp her yeri silmeye temizlemeye çalışanlar, durumu Safiye’ye yoruyor. Gerçi Covid 19 nedeniyle hemen herkes zaten bir süredir eline geçen her şeyi silmek, sabunlamak, hijyenik davranmak, sürekli ellerini yıkamak durumunda.

Konuya bir de Safiye dahil olunca, ister istemez günlük hayatta herkes arada bir Safiye’ye bağlıyor!

Benzer bir durumu Bergüzar Korel de yaşadı ve instagram’da espri konusu oldu. Korel, uzun bir aranın ardından dün (30 Eylül) İstanbul Küçükçiftlikpark’taki açık alanda Kızlar ve Oğlanlar isimli oyunuyla sahneye çıktı.

Sahne öncesinde akşamı beklerken de oyunun yönetmeni İbrahim Çiçek ile vakit geçirirken elindeki mendille masayı sildiği o anlarda videoya çekildi. Korel’in bu görüntülerini Ezgi Mola’yı etiketleyerek paylaşan İbrahim Çiçek, “Benim Safiye tüm Maçka’yı temizliyor” sözleriyle yayınladı.

Bu paylaşımı gören Ezgi Mola da espriyle karışık bir isyanla “Aaaa herkes kendine gelsin, yapmayın etmeyin a dostlar” diyerek kahkaha emojisiyle duruma el koydu…

İşte o paylaşımlar…

Herkes kendine gelsin! Bergüzar Korel Safiye'ye bağlayınca, Ezgi Mola isyan etti! 10

Herkes kendine gelsin! Bergüzar Korel Safiye'ye bağlayınca, Ezgi Mola isyan etti! 11

Herkes kendine gelsin! Bergüzar Korel Safiye'ye bağlayınca, Ezgi Mola isyan etti! 12

Herkes kendine gelsin! Bergüzar Korel Safiye'ye bağlayınca, Ezgi Mola isyan etti! 13