Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür’den ayrılan Ecem Erkek, bu kez bir dizi için kamera karşısına geçti

Güldür Güldür’den ayrılan Ecem Erkek, bu kez bir dizi için kamera karşısına geçti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show’da bu sezonda bazı ayrılıklar yaşandı. Skeç programından yeni katılan isimlerin yanı sıra ayrılan isimler de oldu. Bu isimler arasında bir süredir Güldür Güldür’ün dikkat çeken ismi Ecem Erkek de vardı. Erkek, Naime karakteriyle pek çok dikkat çeken karaktere hayat verdi.

Ecem Erkek, başarılı oyunculuğu ile çok konuşuldu, büyük bir hayran kitlesi edindi. Daha önce Hayat Sırları isimli dizide oynamıştı. Ancak ekrandaki asıl çıkışını Güldür Güldür Show ile yaptı. Ayrıca Yılmaz Erdoğan’ın yıllar önce sahneye uyarlanan tiyatro oyununun film versiyonu olan aynı isimli ‘Sen hiç Ateşböceği Gördün mü?’ isimli sinema filminde rol aldı. Film, Netflix’te yayınlandı.

Ecem Erkek’in, bir süredir hayranları tarafından merakla yeni projesi bekleniyordu. Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, yeni bir projeye başladığını da gördü. Exxen için çekilen bir dizinin kadrosunda yer alıyor Ecem Erkek.

Güldür Güldür'den ayrılan Ecem Erkek, bu kez bir dizi için kamera karşısına geçti 7

Diziyle ilgili ilk tanıtım da yayınlandı. 14 Şubat Pazartesi günü yayınlanmaya başlanacak olan Aşk Kumardır dizisinin kadrosunda ayrıca Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam, Emre Taştekin yer alıyor.

Ecem Erkek, yine bir komedi türünü tercih etti ve dijital platform Exxen için çekilen Aşk Kumardır’da rol alıyor.
Yapımcılığını Hap Film Yapım’ın, yönetmenliğini İ. Nezih Helvacıoğlu’nun üstlendiği dizinin senaryosunu “Bir Kadın Bir Erkek”in senaristlerinden Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan yazıyor.

Her bölümü yaklaşık 20 skeçten oluşan dizide; kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar, insani zaaflar ve absürt durumlar farklı bir komedi anlayışıyla ele alınıyor.

‘Aşk Kumardır’ 14 Şubat Pazartesi EXXEN’de…