Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, 70’lerin tarzıyla görenleri şaşkına çevirdi!

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, 70’lerin tarzıyla görenleri şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Merakla beklenen Güldür Güldür Show programı, 8. sezonuyla yakında ekranda olacak. Yayın tarihi henüz netleşmese de Ekim ayında ekrana gelmeye başlayacağı, programın sosyal medya hesabından duyuruldu. Tekrarlarıyla bile izlenen, Youtube’da yüksek izlenme rakamlarına ulaşan program, bazı isimlerin ayrılışı ve yeni isimlerin katılımıyla başlamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezon sonunda Çağlar Çorumlu, Evrim Akın, Emre Altuğ ve Sinan Çalışkanoğlu’nun ayrıldığı öğrenilmişti. Programa Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç katılırken, geri kalan kadroda değişiklik yok. Afiş çekimleri yapılan programın çekimleri de bir kaç hafta önce başlamıştı.

Programa 2018 sezonunda dahil olan ve 3. sezonuyla yeniden Güldür Güldür Show’da yer almaya hazırlanan Ecem Erkek, yaz sezonunda ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli filmde rol aldı. Filmle ilgili çok fazla paylaşım yapılmadı ama 90’lı yıllarda Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve büyük dikkat çeken, Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı bu oyunun film versiyonunda Ecem Erkek’in rol alması da sürpriz olmuştu.

Başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken genç yetenek, Güldür Güldür ile kariyerine farklı bir yön vermeye devam ediyor. Ecem Erkek, filmin setinden çok fazla paylaşım yapamamıştı çekimler sırasında ama yaptığı son paylaşım dikkatleri çekti.

Zira 4 Eylül 2020 tarihine ait bu fotoğrafın, filmin setinden olduğu anlaşılıyor. O dönemde çekimlerde yer alan oyuncunun aynı zamanda ne kadar zayıfladığı da gözlerden kaçmıyor. 70’li yılların saç modeli ve kıyafetleriyle poz veren oyuncunun fotoğrafı, filmin setindeki karavanda çektiği de anlaşılıyor.

Sosyal medyadan da takipçileriyle sıkı bir diyet ve spora başladığını zaman zaman yaptığı paylaşımlarla göstermekteydi oyuncu. Yeni sezonda onu çok daha fit bir halde izleyeceğiz Güldür Güldür’de.

İşte Ecem Erkek’in şaşırtan fotoğrafı:

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, 70'lerin tarzıyla görenleri şaşkına çevirdi! 7