Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi nereye gidiyor? Yapmayın, harcamayın!

Sefirin Kızı dizisi nereye gidiyor? Yapmayın, harcamayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi ilgiyle izleniyor. Ancak diziye kimi eleştiriler de gelmiyor değil. Yeni sezonda Nare’nin konakta kalması ve ‘metres’ konumuna düşürülmesi izleyiciyi isyan ettirmişti.

Şimdi de başka bir karakterle ilgili değişim, ekran başında diziyi izleyenleri hiç de mutlu etmiyor! Sancar’ın Nare’ye aşkındaki maço tavırları izleyenleri rahatsız ederken, Menekşe ve Nare’yi aynı evde yaşamaya mecbur eden kararı da yine sinirleri bozmuştu.

Yeni sezon tanıtımları yayınlanmaya başladıktan sonra izleyicinin Sancar ve Nare aşkına inancının kalmadığı şeklindeki yorumları ve Gediz’i Nare’ye daha çok yakıştırması da sosyal medyada sıkça dile getirildi. Dizinin takipçileri her ne kadar eleştiri yapsa da Sefirin Kızı dizisi izlenmeye devam ediliyor.

Yeni bölümün tanıtımında Sancar’ın boşanacağını söylemesi üzerine Nare’nin yelkenlerini indirdiğini gören Gediz’in hamlesi, izleyiciyi rahatsız etti. Dürüst, güvenilir, samimi, yalansız halini sevdikleri Gediz’in harcandığını düşünen izleyici, Sancar ve Nare aşkının ön plana çıkarılması için bu karakterin harcandığı izleniminde.

Sefirin Kızı dizisi nereye gidiyor? Yapmayın, harcamayın! 7

Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Gediz karakteri, izleyicinin çok sevdiği bir karakter. Neslihan Atagül’ün oynadığı Nare ile çok yakıştırılan Gediz’in, Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar’ı bir adım öne taşımak için yeni planlar peşinde koşturacak bir hikayenin ortaya çıkması, izleyicinin canını sıktı!

Gediz gibi iyi niyetli birinin bambaşka birine dönüşmeye başlaması, izleyenleri endişelendiriyor. 23. bölüm 2. fragmanına yorum yapan izleyiciler, Gediz karakterinin geldiği duruma eleştiri yapıyor. “Gediz yapma sana kötü olmak yakışmaz.”, “Lütfen Gediz’i kötülüklerle birlikte anmayın” yorumları dikkat çekiyor.

İzleyicinin bu eleştirileri bir sonuç verir mi bilinmez ama Gediz’in Nare’yi kazanmak için atacağı yeni adımlar, yeni eleştirileri de beraberinde getirecek gibi duruyor!

İşte Sefirin Kızı dizisinin 23. bölümünden ikinci fragman: