Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, efsane karakteri oynayacak… Çekimler başladı, tebrik yağıyor!

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, efsane karakteri oynayacak… Çekimler başladı, tebrik yağıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür programının sevilen oyuncularından birisi olan Ecem Erkek, yeni bir projeye başladı. 2018 yılında Güldür Güldür’e Naime adıyla dahil olan Ecem Erkek, canlandırdığı karakterlerle çok sevildi. Başarılı performansıyla büyük dikkat çeken genç oyuncu, şimdilerde yeni projesinin heyecanı içerisinde. Ecem Erkek’in başrolünde oynadığı film çekimleri başladı.

Onu ilk kez 2016 yılında Hayat Sırları isimli diziyle ekranda izledik. Genç oyuncu, bu dizinin ardından Güldür Güldür Show ile ekranlara gelmeye başladı. Özellikle geçtiğimiz sezon programda Altın Kardeşler, Dram Teyzeler, Naime ve Bilal karakterleriyle büyük dikkat çekti.

Youtube’da onun oynadığı bölümler defalarca kez izlenmeye başladı. Yeni sezon da yine programda devam etmesi beklenen oyuncunun sezon arasında ise sürpriz bir projede yer alacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Ecem Erkek, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve yönettiği, başrolünde Demet Akbağ’ın uzun yıllardır oynadığı “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” oyunu, BKM tarafından filme çekiliyor.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, efsane karakteri oynayacak... Çekimler başladı, tebrik yağıyor! 11

Oynandığı dönemde Demet Akbağ’ın canlandırdığı Gülseren karakteri adeta fenomen olmuştu ve Akbağ’ın oynadığı efsane karakterler arasına girmeyi de başardı. Hala hatıralarda yer eden oyunun film versiyonu merakla bekleniyor.

Oyuncu kadrosunun bir süre önce belli olduğu filmde Ecem Erkek’in oynayacağı ortaya çıkmış ancak oyuncu kadrosu kısa bir zaman önce belli olmuştu. Kadronun oluşmasında Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ’ın da etkili olduğu kulis bilgileri arasında.

Ecem Erkek ismini Demet Akbağ’ın mı önerdiği bilinmiyor ancak yıllar önce kendisinin oynadığı Gülseren karakterini, film versiyonunda Ecem Erkek’in oynayacağı da gelen kulis bilgileri arasında.

Filmin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Ecem Erkek, Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar ve Fatih Özkan.

Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yaptığı filmin 17 Ekim’de vizyona girmesi bekleniyor. Bugün çekimleri başlayan filmden ilk kareyi de Ecem Erkek, heyecanını “Size mutluluğumu anlatamam” sözleriyle instagram hesabından paylaştı.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, efsane karakteri oynayacak... Çekimler başladı, tebrik yağıyor! 12

Ecem Erkek’i ilk kutlayanlar arasında Güldür Güldür’de birlikte sahne aldıkları Doğa Rutkay da vardı.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, efsane karakteri oynayacak... Çekimler başladı, tebrik yağıyor! 13

Genç oyuncuya şu anda pek çok ünlü ismin yanı sıra takipçilerinden de tebrik mesajları yağıyor. Ecem Erkek’in, “Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?” oyununda efsane olan Gülseren karakterini oynayacağı henüz net olmasa da herkes sosyal medyada hem fikir olmuş durumda ve “Senden başkası o rolü oynayamazdı” yorumları yapılıyor.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, efsane karakteri oynayacak... Çekimler başladı, tebrik yağıyor! 14

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, efsane karakteri oynayacak... Çekimler başladı, tebrik yağıyor! 15