Ana sayfa Dizi Fragmanları Kalk Gidelim dizisindeki değişime izleyici tepkisi!

Kalk Gidelim dizisindeki değişime izleyici tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Kalk Gidelim dizisi, 3. sezonuyla yoluna devam ediyor. Haziran ayının başından bu yana çekimlerin yeniden başladığı dizi eğlenceli hikayesi ile ekranda güldüren yapımlar arasında bulunuyor.

Kalk Gidelim dizisinin hayranları çok fazla. Televizyondaki en organik dizi de olan Kalk Gidelim’i uzun süredir takip eden bazı hayranların sosyal medyadaki eleştirileri ise dikkat çekiyor.

Belki de birçok kişinin dikkatini çeken ve zaman içinde de alıştıkları bu yeni gelişmeler neler? Bir dizi izleyicisi Kalk Gidelim’in dostluk ve sorunları beraber çözme bilincini aşıladığı günlerden uzaklaştığını düşünüyor.

Sosyal medyaya yansıyan ve destek de bulan eleştiri şöyle: “Bu sezon senaryoyu hiç beğenmiyorum. Herkes birbiriyle itişmeye, çekişmeye, iddiaya başladı. İlk zamanki hallere döndü dizi, o zamanlarda izlemiyordum. 2. sezonda ilgimi çekip izlemeye başlamıştım. İnsanların arasında bir dostluk başlamıştı. Maceraları hep beraber yaşayıp, çözüyorlardı ne güzel… Ama şimdi…”

Kalk Gidelim dizisine yönelik yapıcı olan bu eleştirinin yanı sıra hikayenin gidişatından memnun olan da önemli bir kitle var. Dizinin uzun süreli olmasını arzu ettiklerini belirten Kalk Gidelim hayranları, ekibin aile gibi olmasından da memnun.

Bir izleyici, “Ailecek izlenecek kaliteli, seviyeli tek dizi. Oyuncular desen hepsi mesleğinde en iyisi ,aileden biri gibi oldular. Hergün yayınlansa ne iyi olur. Emeği geçen herkese teşekkürler” diyerek mutluluğunu aktardı.

Peki Kalk Gidelim dizisinin 22 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak 116. bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölümden yeni görüntüler: