Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, hayatının rollerinden birisini kaptı!

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek, hayatının rollerinden birisini kaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show, yeni yüzlerin yanı sıra sinema, dizi ve tiyatro dünyasından tanınan isimleri de bir araya getirmekte. Uzun yıllardır ekranda yer alan programın sevilen isimlerinden bazıları başka dizilere gitse de tekrar geri dönenler de oldu.

Kadrosuyla izleyicinin de sevdiği bir ekip olan Güldür Güldür ekibine zaman zaman yeni oyuncular da katılmakta. Bu isimlerden birisi de Ecem Erkek. 2018 yılında ekibe dahil olan Erkek, özellikle geçtiğimiz sezon hayat verdiği karakterlerle büyük dikkat çekti.

Hayat Sırları isimli dizinin ardından Güldür Güldür’e katılan Ecem Erkek, Naime karakteriyle çok sevildi. Oynadığı rollerle de büyük ilgi topluyor. Gelecek sezon da yine programda devam edeceği düşünülüyor. Bu arada sezon başlamadan Ecem Erkek yeni bir proje ile anılmakta.

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve Demet Akbağ’ın uzun yıllardır sahnelediği “Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?” oyunu film olacak. BKM tarafından çekilecek filmin oyuncu kadrosu da belli oldu. Filmin tiyatro versiyonunda Demet Akbağ başrolde sahneye çıkmıştı. 1999 yılında sahnelen oyun, büyük ilgi görmüştü.

Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun yapacağı öğrenilen filmin 17 Ekim’de vizyona gireceği ifade ediliyor. Demet Akbağ’ın oynadığı rolü kimin oynayacağı henüz belli olmasa da bu ismin Ecem Erkek olduğu yönünde tahminler yapılıyor. Ecem Erkek’in sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlar, film için imaj çalışmaları yapıldığını göstermekte.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, hayatının rollerinden birisini kaptı! 10

Hikayenin ana karakteri olan Gülseren üzerine kurulu olan ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ ülkenin yıllar içerisinde geçirdiği değişimi arka plana koyarak üstün zekalı bir kadın olan Gülseren’in hikâyesini anlatıyordu. Gülseren rolünü Demet Akbağ oynuyordu.

Kısa bir süre önce filmin oyuncu kadrosunun belli olması ve bu kadro içinde Güldür Güldür’ün başarılı genç ismi Ecem Erkek’in de geçmesiyle, Gülseren rolünün en azından gençliğini Ecem Erkek’in oynayacağı tahminleri yapılmakta.

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, hayatının rollerinden birisini kaptı! 11

Oyuncu seçiminde Demet Akbağ’ın da rolü olduğu şeklindeki kulis haberlerine bakılırsa, Akbağ, Ecem Erkek’in seçilmesinde de etkili olmuş gibi duruyor.

Ortaya çıkan bazı bilgiler ışığında Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan’ın her koşulda Ecem Erkek’e el vermiş olması ve onu bu özel projede oynatmaları, genç oyuncu için büyük bir şans olacak…

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, hayatının rollerinden birisini kaptı! 12

Yılmaz Erdoğan, uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığı projenin senaryosunu kaleme alırken filmin yönetmenliğini Her Şey Aşktan, Acı Tatlı Ekşi ve Misafir gibi filmleriyle tanınan Andaç Haznedaroğlu üstlenecek. Filmin oyuncu kadrosu ilerleyen tarihlerde netleşecek.

Bazı kulis bilgilerine göre Demet Akbağ, özellikle gençlerin önünü açmak adına projede yer almasa da geri planda oyuncu seçiminde Yılmaz Erdoğan’a destek verdi. Çekimlerinin kısa bir süre içinde başlaması beklenilen projeye dair meraklar, zaman içinde daha da giderilecek elbet ama Ecem Erkek’in Güldür Güldür sonrasında önünün çok açık olduğu da oynadığı karakterlerin Youtube’da rekorlar kırıyor olmasından belli!

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, hayatının rollerinden birisini kaptı! 13

Filmin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Ecem Erkek, Devrim Yakut, Engin Alkan, Asuman Dabak, Beyti Engin, Özlem Tokaslan, Ahmet Rıfat Şungar, Cezmi Baskın, Merve Dizdar ve Fatih Özkan.”