Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sı Hande Erçel, pazar pazar yine ortalığı ayağa kaldırdı!

Sen Çal Kapımı dizisinin Eda’sı Hande Erçel, pazar pazar yine ortalığı ayağa kaldırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi, yaz sezonunun sevilen işlerinden birisi oldu. Dizide Serkan rolünü oynayan Kerem Bürsin ve Eda’yı oynayan Hande Erçel’in ekrandaki uyumları, izleyicinin de beğendiği iki genç oyuncuyu partner olarak hızla kabul etmesini sağladı. İki oyuncu da son dönemin popüler isimleri olmalarının yanı sıra birbirlerine de yakıştırılıyorlar.

Aralarında aşk dedikoduları çıkıyor ancak ikili tarafından ısrarla reddedilmekte. Murat Dalkılıç’tan yeni ayrılan Hande Erçel, Kerem Bürsin ile aşk iddialarına yanıt vermekten kaçınırken, ikilinin kamera arkasında da iyi anlaştıkları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlardan da görülmekte.

Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sı Hande Erçel, pazar pazar yine ortalığı ayağa kaldırdı! 9

Erçel, son dönemde sosyal medya hesabının da daha etkin kullanmaya başladı. Hayranlarının ilgiyle takip ettikleri Hande Erçel, güzelliğiyle de pek çok kişinin hayranlık beslediği bir isim. Erçel’in birbirinden güzel pozlarını paylaşması, takipçilerini mutlu ediyor.

Pek çok ünlü ismin hayalini kuracağı bir takipçi sayısına da sahip. Şu anda 14,9 milyon takipçisi olan oyuncu, her paylaştığı fotoğrafla olay oluyor adeta! Tıpkı bugün olduğu gibi! Hande Erçel’in pazar günü canı sıkılmış ve öylesine 2 tane pozunu paylaşmış.

İlk pozunda durağan bir fotoğraf var. Aynı yerde çekilen bir videosunu da bir kaç saniyelik ağır çekime döndürerek paylaşmış oyuncu. Yanı başında dönen minyatür bir deniz feneriyle birlikte. Açıklamaya da sadece bir soru işareti ile hayranlarından nasıl bulduklarına dair bir yorum ister gibi emoji eklemiş oyuncu.

Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sı Hande Erçel, pazar pazar yine ortalığı ayağa kaldırdı! 10

İşte bu iki fotoğrafa yaklaşık 3 saat içerisinde 1,5 milyondan fazla beğeni gelmiş. 13.500’den fazla da yorum yapılmış. Hayranları övgü dolu yorumlarla doldurmuşlar Hande Erçel’in paylaşımını.

Oyuncunun hayran kitlesi onun her paylaştığını o kadar ilgiyle takip ediyor ki canı sıkılıp fotoğraf paylaşan Hande Erçel’e bir anda binlerce, 1,5 milyonu geçen beğeni geliyor. Pek çok ünlü ismin bu rakamlara ulaşacak beğeniler alması zor. Ancak Erçel, bu şansa sahip bir isim. Sadece bir fotoğrafla yaşanan bu duruma bakınca, şapka çıkarmak gerekiyor oyuncuya! Zira bu kadar büyük bir hayran kitlesine sahip olmak, herkese nasip olmaz. Bir pazar günü canı sıkılıp öylesine eklediği bir fotoğrafına bile 1,5 milyondan fazla beğeni gelmesi büyük başarı!

İşte oyuncunun ikinci paylaşımı:

Sen Çal Kapımı dizisinin Eda'sı Hande Erçel, pazar pazar yine ortalığı ayağa kaldırdı! 11