Ana sayfa Dizi Haberleri Gülperi 21. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir ile Gülperi evleniyor mu?

Gülperi 21. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir ile Gülperi evleniyor mu?

tarafından ker_def

Yapımını Tims&B’nin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, Show TV’nin iddialı dizisi “Gülperi”nin merakla beklenen 21. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Artemis –Hasan ile Kadir-Gülperi’nin aşk dolu hallerinin içleri ısıttığı tanıtım Ebru Gündeş’in ‘Aşık’ şarkısı eşliğinde yayınlandı. Şeyma’nın, Kadir ve Gülperi’nin evleneceğinden şüphelendiği, Hasan’ın Selen’e veda ettiği, Gülperi’nin Eyüp’ü çok sert uyardığı tanıtımda Kadir ve Gülperi evlenebilecek mi sorusu akla geliyor. Dizinin 21. bölümü 22 Şubat Cuma günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümden yeni detaylar ortaya çıktı. 21. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Gülperi’nin Cuma akşamı ekrana gelecek 21. bölümünde Gülperi ve Kadir, Can’ın da arabanın içinde olduğunu anladıklarında dehşete düşerler. Kadir bu sefer işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Gülperi ise artık çocuklarını yeniden etrafında toplamak için çabalamaya başlar. Hasan annesi ve kardeşi için çok endişelenir ve o da bir yandan Eyüp’ün bu işle bir bağlantısı var mı diye araştırmaya başlar. Ancak yardımını istediği Seyit’in içinde bulunduğu tehlikeyi acı bir biçimde anlaması çok sürmeyecektir. Şeyma, Kadir ve Gülperi’nin hayatlarını birleştirme planlarından artık emindir. Bunu engellemek ve onlara rahat vermemek için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Ancak bu sefer yaptığı planın bedeli ağır olacaktır.

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Peki 21. bölümde başka neler yaşanacak?

Eyüp’ün tuzağıyla arabasına sabotaj yapılan Kadir, Gülperi ile nikaha giderken, Can’ın da arabada olduklarını bilmedikleri bir anda kaza geçirdiler.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in oynadıkları dizinin yayınlanan son bölümünde, karşıdan gelen bir araç ile çarpışmada neler olacağı merak konusuydu.

21. bölüm tanıtımında Gülperi ve Kadir’in iyi olduğu, Can’ın da hafif yaralı halde hastaneye yetiştirildiği görülüyor.

Gülperi, gizlice arabaya binen Can’a, neden orada olduğunu soruyor. Can, “Siz evlenecektiniz, ben de orada olmak istedim” sözleriyle Kadir ve Gülperi çok mutlu oluyor.

Bu arada Kadir, Eyüp ile Gülperi ve çocuklar için kavga ediyor.
Eyüp, Kadir’in aracını bozduğunu öğrenen Seyit’i tehdit ederken, bir başka sahnede Seyit’in hastanede olduğu görülüyor.

Gökhan’ı görmek isteyen Seyit, ona oğlu olduğunu itiraf edecek mi yeni bölümde göreceğiz ama Seyit’i bu hale getiren kişinin Eyüp olma ihtimali de tanıtımdan anlaşılıyor.

Kadir’in Gülperi’ye yıllar önce Foça’da olanları anlatması da dizinin bir başka sürprizi olacak!