Ana sayfa Sosyal Medya Gülseren Budayıcıoğlu, Camdaki Kız dizisini öyle bir anlattı ki, izlemeyen çok şey kaçıracak!

Gülseren Budayıcıoğlu, Camdaki Kız dizisini öyle bir anlattı ki, izlemeyen çok şey kaçıracak!

tarafından ker_def

Camdaki Kız dizisinin gerçek hayattan alınan bir hikayesi var… Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, 08 Nisan Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor. Aslında dizi geçen hafta başlayacaktı. Ancak başrol oyuncularından Feyyaz Şerioğlu, koronavirüse yakalanınca ilk bölüm tarihi 1 hafta ertelendi.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu romanın içeriğinde ve Nalan karakterinin bilinmeyenlerini Kanal D Ana Haber’e anlattı. İzleyicilerin de merakla beklediği bir dizi geliyor. Burcu Biricik Nalan karakterine hayat verecek. Biricik hem oyunculuk yeteneği ile hem de güzelliği ile hayranlarını mest etmeye geliyor. Budayıcıoğlu da diziyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Nalan’ın gizli dünyası çok merak ediliyor.

Budayıcıoğlu şöyle konuştu: “Çok heyecanlıyım, inanın. Camdaki Kız kitabı sizler tarafından çok beğenildi. Umarım dizi de bir o kadar beğeni alabilsin. Gerçek hayatta da Nalan tam bir masal prensesi gibiydi. Masal prensesleri yüksek duvarlı kulelerde, saraylarda yetiştirilir ya, Nalan da sanki cam bir fanusta yetiştirilmişti. Yaşadığı onca acıyı, annesinden gördüğü onca zulmü, doğal kabul ediyordu. Çünkü başka türlüsünü hiç yaşamamıştı ki… Ailesinin ondan gizlediği, çok önemli, onu çok üzecek sırlar vardı. Sanırım Nalan karakterini hepimiz çok seveceğiz.”

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı dizisi “Camdaki Kız”ın izleyici ile buluşmasına sayılı günler kaldı. Dizinin başrol oyuncularından Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun Nalan ve Sedat karakterlerini canlandırdığı Camdaki Kız’a özel yapılan çekimden yeni kareler yayınlandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da Burcu Biricik, dünyalar güzeli, saf Nalan karakterini, Feyyaz Şerifoğlu ise Koroğlu şirketlerinin veliahdı Sedat rolünü üstleniyor.

Gülseren Budayıcıoğlu, Camdaki Kız dizisini öyle bir anlattı ki, izlemeyen çok şey kaçıracak! 8

MASALLARDAKİ AŞKI YAŞAYACAKLAR MI?

Nalan (Burcu Biricik), iyi huylu, naif, çok güzel bir genç kadındır. Sedat’ın (Feyyaz Şerifoğlu) ailesinin sahibi olduğu Koroğlu şirketinde mimarlık yapmaktadır.

Babası tarafından zorla evlendirilmek istenen Sedat ve bu durumdan haberi olmayan Nalan’ın yolları kesişir ve ikili birdenbire kendilerini evlilik arifesinde bulur… Peki, Sedat, Nalan’ın hayallerindeki “kurtarıcı prens” midir? Çocukluklarından yaralı olan bu ikili, kavuşup, masallardaki gibi bir aşk yaşayabilecek midir? Yoksa onları bugüne kadar hiç hayal etmedikleri bir karanlık mı beklemektedir?

Gülseren Budayıcıoğlu, Camdaki Kız dizisini öyle bir anlattı ki, izlemeyen çok şey kaçıracak! 9

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç’ün üstlendiği Camdaki Kız, 8 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D’de…