Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde bir şeyler oluyor ama anlamak mümkün değil!

Sadakatsiz dizisinde bir şeyler oluyor ama anlamak mümkün değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı. Geçen fragmanda Derin’in yaralandığı görülmüştü. Asya, evinin önünde Derin’i bulmuş ve şoke olmuştu.

Sadakatsiz 25. Bölüm 2. Fragmanında da önemli detaylar var… Derin’i kaçıran kişi o mu? Düğüm çözülüyor mu? Tam her şey yavaş yavaş ortaya çıkarken Derin cephesinde yaşanan ikinci bir şok ise herkesin kanını donduruyor! Derin’in hamile olduğu da ortaya çıkıyor. Volkan bu haberi duyunca ne yapacak merakla bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinde Derin meselesi ciddi bir hal almaya başladı. Kimse ona ne olduğunu ve kim tarafından alıkonulduğunu da bilmiyor. Sadakatsiz adate büyük bir sürprizle geliyor. Dizinin yeni bölümünden her iki fragmanı da haberimizin devamında izleyebilirsiniz.

Sadakatsiz’in 25.bölüm ilk fragmanı da dikkat çekiciydi… Derin, yaralı halde Asya’nın evine geliyor.

Bulunan ceset, Derin’e ait olmayınca Volkan rahat bir nefes alıyor. Asya ise gece evinin yakınlarında Derin’i görünce peşinden koşarak onu durdurmaya çalışıyor. Derin’in kanlar içinde Asya’nın kollarında yığılıyor.