Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in aile sırları, kardeşler birbirine hiç benzemiyor!

Demet Özdemir’in aile sırları, kardeşler birbirine hiç benzemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Oyuncu Demet Özdemir’in iki kardeşi bulunuyor. Ailesine çok düşkün olan oyuncu, kardeşleri ile de zaman zaman buluşuyor. Demet Özdemir’in abisinin ismi Volkan, kız kardeşinin adı ise Derya… 3 kardeşe bakanlar birbirlerine hiç benzememelerine şaşırıyor.

Aşk hayatında Oğuzhan Koç ile yeni bir ilişkiye başlayan Demet Özdemir, özel hayatında güzel günler yaşıyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de başarılı performans sergileyen oyuncu, iş yaşamında da son derece iyi bir konumda… Milyonlarca hayrana sahip olan oyuncunun ailesi de çok merak ediliyor.

Demet Özdemir, çocukluk yıllarını şöyle anlattı: “Annem, babam, ablam ve abimle iki katlı bahçeli bir evde yaşardık. Kısaca tipik bir taşra ailesiydik.” Oyuncu, kız kardeşi ile birlikte çocukluk yıllarında babasından çok korktuklarını da söyledi.

Demet ile abisi Volkan bir ara ayrı düştü. Volkan, Almanya’ya taşınınca onunla uzak kaldı. O dönemde; annesi ve ablası ile İstanbul’da hayatını sürdüren oyuncu, zor bir çocukluk geçirdi.

Ablasının çalıştığını ve kendisinin eğitimine destek olduğunu söyleyen oyuncu, babasıyla ise uzun süre görüşmedi.

Demet Özdemir, babası ile bir ara sorunlar yaşadı ve yıllarca görüşmedi. Annesi ve babası ayrıldığı için ünlü oyuncunun hayatı da bundan çok etkilendi.

Bir dönem babasını hiç görmeyen oyuncu, onun çok inatçı olduğunu söylüyor…

Özdemir, babası için şöyle konuştu: ‘Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır.’

Hayranları en çok da kardeşlerini merak ediyor ve Demet Özdemir’e ilişkilerinin nasıl olduğunu soruyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sıklıkla gündeme gelen oyuncu, zaman zaman kardeşleri ile fotoğrafını da paylaşıyor.

Derya ve Volkan ile birlikte fotoğraf yayınlayan Demet Özdemir’e hayranlarından ilginç bir yorum geldi… Bazı takipçileri 3 kardeşin de birbirlerine benzemediklerini dile getirdi.

Demet Özdemir’in kız kardeşi Derya ile arasında pek bir benzerlik yok. Kimi hayranlar Özdemir’in ağabeyi Volkan ile de pek benzemediğini düşünüyor.

Demet Özdemir hayranlarına göre 3 kardeş de birbirlerinden çok farklı görünüyor ve yüzlerine bakarak aynı aileden olduklarını tahmin etmek çok zor…

Koronavirüs nedeniyle kendisini karantinaya alan Demet Özdemir, kardeşleri ile de görüşememekten şikayetçi oldu.

Demet, annesi Ayşen Şener ile de sık sık bir araya geliyor. Annesiyle birlikte alışverişe çıkan oyuncu, zaman zaman paylaşımlar da yapıyor.

Kardeşlerini çok seven ve onlarla görüşemediği zaman çok üzülen Demet Özdemir, sık sık paylaşım yaparak bu özlemini dile getiriyor.

Oyuncu, bir paylaşımında şöyle yazdı: “Biz her zaman birbirimize sarılmayı bildik. Çünkü kalbimiz hep bir attı. İyi ki varsınız. Bir tanelerim, benim güzel ailem…”