Ana sayfa Dizi Haberleri Günlük dizi yarışında sıra TV8’de! Canım Annem bakalım Emanet kadar uzun soluklu olacak mı?

Günlük dizi yarışında sıra TV8’de! Canım Annem bakalım Emanet kadar uzun soluklu olacak mı?

tarafından sule sule

Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisinin başarısının ardından kanalların günlük dizi denemesi devam ediyor. En son Kanal D’de yayınlanan Kırık Hayatlar’ın ardından şimdi de TV8, Canım Annem’i ekrana getirmeye hazırlanıyor. Canım Annem ile TV8’i büyük bir sınav bekliyor.

Günlük dizi furyasının son başarılı örneği Kanal 7’de yayınlanan Emanet. Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın yer aldığı dizi özellikle geçen sezon reytinglerden bir hayli iyi sonuç almıştı.

Emanet bu sezon düşük reytingler alsa da yayınına devam ediyor. Zira dizi özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük ilgi görüyor. Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan sosyal medyada en çok konuşulan dizi oyuncuları arasında yer alırken, yurt dışından ödüller kazanıyorlar.

Günlük dizi yarışında sıra TV8’de! Canım Annem bakalım Emanet kadar uzun soluklu olacak mı? 7

Emanet’in bu başarısının ardından geçtiğimiz sezon Kanal D bir günlük diziyi ekrana getirmeye başlamıştı. Çok güçlü ve zengin bir ailenin etrafında dönen oyunlar ve aile içi entrikaları anlatan dizide Meltem Akçöl, Erdem Yılmaz, Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman gibi oyuncular yer alıyordu.

Kırık Hayatlar, Ağustos 2021’de ekrana geleye başladı. Ancak Emanet kadar uzun ömürlü olamadı. 100 bölüm ve bir sezon olarak yayınlanan dizi 12 Ocak’ta sona erdi.

Şimdi sıra TV8’de. Kanal yeni günlük dizisi Canım Annem’i ekrana getirmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı yepyeni günlük dizi Canım Annem bir dram olarak karşımıza çıkacak. Hikayesi ikiz kardeşlerin annelerini kaybetmeleriyle başlayacak olan dizinin ilk tanıtımı ekrana geldi bile.

Ne zaman ekrana geleceği henüz açıklanmayan dizide Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Yasemin Erkul Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu Pertez üstleniyor.