Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün yeşil tutkusu göz kamaştırdı!..

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün yeşil tutkusu göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Magazin basınının gözde oyuncu çifti Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hafta sonunu doğada geçirdi.

Magazin basınının yakından takip ettiği ve mutluluklarıyla parmakla gösterilen çift, doğa sevgisi ile biliniyor. İşlerinden fırsat buldukça kendilerini yollara atan çift hafta sonu da kendilerini doğanın kollarına bıraktı.

Neslihan Atagül Doğulu, Sefirin Kızı dizisinde oynarken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle apar topar diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Doktorlarının tavsiyesi sonrasında rapor alan ancak rahatsızlığı oynamasına müsaade etmeyince de ayrılık kararı almak durumunda kalan oyuncu, geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanmıştı.

Özel bir beslenme programı ile sağlığına kavuşan ünlü oyuncu şu aralar daha iyi görünüyor. Neslihan Atagül’ün hafta sonu instagram hesabından paylaştığı pozlar da hayranlarını mest etti.

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün yeşil tutkusu göz kamaştırdı!.. 7

Yaptığı instagram paylaşımları ile hayranlarının da içini rahatlatan oyuncunun son derece sağlıklı olduğu da paylaşımlarında görülüyor.

Rahatsızlandığı dönemde çok kilo da kaybeden oyuncu kısa sürede toparladı. Hafta sonu, eşi Kadir Doğulu’nun objektifine bol bol poz veren oyuncunun keyifli halleri takipçilerini sevindirdi.

Oyuncunun takipçileri fotoğraflara, ‘Doğanın Kraliçesi’ ve ‘Çiçeğim’ gibi pek çok yorumda bulundular. Kadir Doğulu da eşinin paylaşımlarına kalp ve ateş emojisiyle yorum yaptı.