Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi şanssızı Onur Bay’dan yeni dizi anlaşması!

Son Yaz dizisi şanssızı Onur Bay’dan yeni dizi anlaşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda yer alan yeni isimlerden birisi de Onur Bay oldu… Dizide sadece 5 bölüm yer alabilen Onur Bay, oysaki büyük hedeflerle bu yapımı tercih etmişti.

15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterini canlandıran oyuncu, çocukluk günlerinden ergenlik ve gençlik yıllarına kadar hep ekran önünde oldu. Arka Sokaklar dizisinde önemli bir tecrübe kazanan ve geniş kitleler tarafından da sevilen Onur Bay, 15 yıllık macerayı bıraktı ve Son Yaz ile ekrana geri döndü.

Ancak Onur Bay’ın da içinde yer aldığı dizinin ekibi ikinci sezonun 5 bölüm sürmesine engel olamadı. Bir anlamda Arka Sokaklar gibi başarılı bir projeden sonra Onur Bay ilk dizi şanssızlığını da Son Yaz ile yaşamış oldu…

Onur Bay’ın dijital bir dizi olan Kaçış için anlaşma yaptığı ortaya çıktı. Engin Akyürek ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Kaçış dizisi Disney Plus için çekilecek.

Kasım ayı içinde Gaziantep’te çekimlerin başlaması bekleniyor. Başrol oyuncularının savaş muhabiri olduğu dizinin hikayesi de Engin Akyürek’e ait…

Onur Bay, Kaçış isimli dizide yer alarak ilk kez dijital dizilere de adım atmış oldu… Genç oyuncunun performansı merakla bekleniyor.