Ana sayfa Sosyal Medya Gürkan Uygun yeni dizisine başladı ama büyük aksilik çıktı!

Gürkan Uygun yeni dizisine başladı ama büyük aksilik çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde TRT1 dizilerini tercih etmesi ile dikkatleri çeken Gürkan Uygun, uzun süredir aynı ekranda hayranları ile farklı rollerde buluşuyor. Payitaht Abdülhamid dizisinde uzun süre yer alan oyuncu, Halil Halit isimli karaktere hayat vermişti.

TRT1 ekranında geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde çok başarılı bir Hasan Sabbah canlandırması yapan ünlü oyuncu, hayranlarını yine mest etti. Gürkan Uygun, yeni sezon için gelen teklifler arasında yine TRT1 projesini tercih etti.

Ünlü oyuncu, ilk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat isimli dizinin kadrosuna katıldı. Gürkan Uygun’un hikayeye gelişi dizi hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı. Yeni sezon çekimlerine Ankara’da başlanan dizide büyük bir şanssızlık yaşandı.

Koronavirüs testleri sırasında 3 ismin virüse yakalandığı ortaya çıktı. Gürkan Uygun da korona olan isimlerden birisiydi… Dizinin iki yönetmeni Burak Arlıer ve Burak Müjdeci ile birlikte koronavirüse yakalandığı ortaya çıkan ünlü oyuncu, karantinaya alındı.

Gürkan Uygun, karantina sonrası yeniden sete dönüş yapacak. Teşkilat dizisinde yaşanan bu gelişmeler üzerine sete ara verildi. Eylül ayında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin yaşanan bu talihsizlik nedeniyle gecikmeli olarak ekrana dönmesi tahmin ediliyor.