Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde aksilikler üst üste geldi, tüm planlar bozuldu!

Teşkilat dizisinde aksilikler üst üste geldi, tüm planlar bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisi geçen sezona adeta damgasını vurdu. Pazar akşamları yayınlanan dizi o kadar güçlü reytingler aldı ki, birçok yapımı kıskandırdı. TRT’nin en başarılı projelerinden birisi olarak öne çıkan Teşkilat dizisinin ekibi sete çıktı. Ankara’da başlayan sette önemli aksilikler üst üste geldi.

Dizinin ekibi yeni sezon için yoğun tempoda çalıştığı sırada Mete karakterini canlandıran Mesut Akusta’dan gelen haber herkesi üzdü. Beyin kanaması geçiren oyuncu hastanede tedavi altına alındı. Bir süre dinlenecek olan ünlü oyuncunun, tekrar dizinin setine dönmesi bekleniyor. Ancak dizideki aksilikler bununla sınırlı değil…

Teşkilat dizisinde aksilikler üst üste geldi, tüm planlar bozuldu! 8

Aksilikler bununla sınırlı kalmadı. Diziye yeni katılan Gürkan Uygun da koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu, birbirinden iddialı rollerden sonra yeni dizisinde büyük şanssızlık yaşadı. Payitaht Abdülhamid ve ardından Uyanış Büyük Selçuklu dizileri ile birlikte TRT1 ekranında uzun süredir yer alan Gürkan Uygun, Teşkilat dizisinin en önemli transferi oldu.

Teşkilat dizisinde aksilikler üst üste geldi, tüm planlar bozuldu! 9

Usta oyuncu yeni rolü için sete çıktı ama koronavirüse yakalandığı testler sırasında ortaya çıktı. Gürkan Uygun’un ardından dizinin iki yönetmeni Burak Arlıer ile Burak Müjdeci’nin de testleri pozitif çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin setine koronavirüs vakaları nedeniyle ara verildi.

Karantina sürecinin ardından Teşkilat dizisinde çekimler yeniden başlayacak . Ancak yaşanan bu aksilikler dizinin ekrana dönüşünü de ileri bir tarihe atacak.