Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı iki yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı!

Sedef Avcı iki yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 1982 İstanbul doğumlu olan Sedef Avcı, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. 2018-2019 sezonunda Payitaht Abdülhamid dizisinde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu, sonrasında kısa süreler Hükümsüz ve Menajerimi Ara isimli yapımlarda rol aldı.

Sedef Avcı, bir süredir uzun soluklu bir dizi çekmek istemiyordu. Oyuncu, yeni sezon için Elkızı dizisi için gelen teklifi ise kabul ederek, sete çıktı… Sedef Avcı’nın da yer aldığı dizinin ekibi Muğla’nın Ula ilçesi ve çevresinde çekimlerini gerçekleştiriyor.

Sedef Avcı’nın setten pozları da ortaya çıkmaya başladı. Uzun bir ara verdikten sonra dizi setine heyecanla çıkan oyuncu, yeni sezonda Fox TV ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Ezel dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile büyük popülerlik yakalayan Sedef Avcı, “Kavuşmaya az kaldı” diye instagram hesabından hayranlarına mesaj yolladı.

Diziden fotoğrafını yayınlayan oyuncu yeni rolü içi bir hayli heyecanlı…

Sedef Avcı iki yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı! 7

Elkızı; çocuk yaşta öksüz kalan Ezo isimli genç bir kızın, annesinin kaderini yaşamasını ve intikamını konu alıyor.

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizide Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Fırat Doğruloğlu, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper  gibi başarılı isimler rol alıyor.