Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet’in yıldızı Halil İbrahim Ceyhan’a Latin dünyasından büyük ödül!

Emanet’in yıldızı Halil İbrahim Ceyhan’a Latin dünyasından büyük ödül!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan Emanet dizisinin başrol oyuncusu Halil İbrahim Ceyhan’ın ünü Türkiye sınırlarını aştı. Yakışıklı oyuncu Latin dünyasından büyük bir ödül geldi.

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet Türkiye’de artık çok ilgi görmese de yurt dışında fırtınalar estiriyor. Emanet, özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük ilgi görüyor. Bu da dizinin başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın bu ülkelerde hayranlarını katlamasına neden oldu.

Emanet sayesinde yurt dışında ünlü olan Halil İbrahim Ceyhan bu başarısının meyvasını almayı başardı. Ceyhan, 2021 Latin Yıldızı Ödülleri’nde En İyi Türk Erkek Oyuncu seçildi. Halil İbrahim Ceyhan oyların yüzde 30.7’sini almayı başardı.

Emanet dizisi yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ederken Türkiye’de ise düşüşte. Dizinin reytinglerine bakıldığında geçen sezondan çok düşük oranlar elde ettiği gözlemleniyor. Günlük olarak yayınlanan dizinin orta sıralara kadar gerileyen durumu geçen sezon yaşanan çıkışın devam etmediği anlamını taşıyor.

Oysa Emanet dizisi özellikle geçen sezon büyük bir çıkış yapmıştı. Dizinin başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan iyi bir uyum yakalamış ve hikayenin de sevilmesiyle sosyal medyanın en çok konuşulan çiftlerinden biri olumuştu.

Emanet dizisi Türkiye dışında özellikle Güney Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Asya ülkelerinde büyük ilgiyle izleniyor. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu’nun başrolünü paylaştığı Emanet dizisi hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de izleyiciyle buluşuyor.