Ana sayfa Dizi Analiz Güzel Günler dizisi bölüm analizi; Füsun ve Feyyaz ilişkisi ortalığı karıştırdı!

Güzel Günler dizisi bölüm analizi; Füsun ve Feyyaz ilişkisi ortalığı karıştırdı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi ‘Güzel Günler’in dün akşam ekrana gelen yeni bölümü seyircileri ekran başına topladı. Füsun ve Feyyaz’ın ilişkisinin aile içinde açığa çıktığı bölümde ortalık karıştı. Atakan’ın öfkeden gözü dönerken, neler olacağı merak konusu oldu. Kendi izleyici kitlesini ekrana çekmeyi bir kez daha başaran dizi, #GüzelGünler etiketi ile Twitter’da 2 saat 30 dakika TT listesinde yer aldı.

Dizinin 24. bölümünde yaşananlar ile ilgili detaylar şöyle: Saliha’nın evden ayrılıp Van’a gidişiyle sarsılan aile, Feyyaz’ın Aleyna ile bir başkası için ayrıldığı iddiasıyla ikinci bir şok yaşadı. Aleyna’nın annesi Necla’nın getirdiği küpe herkesin kafasında soru işaretleri oluşturdu.

Kıymet bu kızın kim olduğunu bulmaya karar verdi. Füsun ve Feyyaz da kimseye bir şey belli etmemeye çalıştı. Kıymet’e karşı duygularını açmaya karar veren Hakim, romantik bir plan yaptı. Kıymet’ten istediği cevabı alan Hakim’in denizin ortasındaki sürprizi başka bir teknede Feyyaz ve Füsun’un da olmasıyla işleri karıştırdı. Fotoğraf albümünde Füsun’un kulağındaki küpeyi fark eden Atakan, Feyyaz’la Füsun arasında bir şey olduğundan şüphelenmeye başladı.

Diğer yanda Mihran, evlenme teklifi için Selma’ya büyük bir sürpriz hazırladı. Tüm aile ve kafedekileri de seferber eden Mihran, sonunda Selma’yı ikna etti. Herkes kafede bu mutlu anı kutlarken öfkeden gözü dönen Atakan’ın gelip Feyyaz’a saldırmasıyla ortalık karıştı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Güzel Günler’in yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Feyyaz konusu yüzünden Kıymet ve Atakan’ın verdiği tepkiye kırılan Füsun yaşadığı üzüntüyü dile getiriyor. Annesinin evlat ayırdığını düşünen Füsun, sözleriyle herkesi şaşırtıyor. Füsun’a destek olan Feyyaz ise sevdiği kadının elinden tutuyor. Feyyaz ve Füsun’un nereye gideceği merakla bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse’nin yer aldığı ‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

Güzel Günler yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de.