Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın Çöp Adam mesajı merakı bir kat daha artırdı!

Engin Altan Düzyatan’ın Çöp Adam mesajı merakı bir kat daha artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Çöp Adam dizisinin başrolünde Elçin Sangu ile birlikte yer alan Engin Altan Düzyatan, başarılı bir sezon geçirdi. Ünlü oyuncu, farklı hikayesi ile Çöp Adam dizisinde izleyicilere çok farklı bir duygu da yaşattı. Tamer karakteri ile izlediğimiz oyuncu, yeteneklerini de sergileme fırsatı bulduğu projede, partneri Elçin Sangu ile iyi bir uyum da sergileyerek yine sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

Engin Altan Düzyatan, Ay Yapım’ın düzenlediği uluslararası gecede yer alan isimlerden birisiydi. Oyuncu, “Uzun zamandır sektör bir araya gelmiyordu. O yüzden şaşkınız biraz, herkesin tanıdık olduğu bir ortam” diye konuştu.

Emmy ile ilgili güzel bir organizasyon yapıldığını ve iyi vakit geçirdiğini anlatan Engin Altan Düzyatan, Çöp Adam dizisinin sezonunu tamamlama aşamasında olduğunu söyledi.

Birçok dizi hayranı Çöp Adam projesinin akıbetini merak ediyordu. Engin Altan Düzyatan, “Sezonu kapatmak üzereyiz, az kaldı, son bir hafta daha çalışacağız. Ondan sonra sezonu kapatacağız, tatil başlıyor” diye konuştu.

Çöp Adam dizisinin devam mı edeceği yoksa final mi olacağı konusunda uzun süredir hayranlar kararın açıklanmasını bekliyordu. Düzyatan’ın ‘sezonu kapatacağız’ ifadesi projenin devam etmeyeceği yönündeki sosyal medyadaki endişeyi daha da artırmışa benziyor.

Dizinin reytingleri uzun süre çok iyi gitmesine rağmen, son dönemde ortalamanın altına gerilemişti. Bu durum da final yönündeki beklentilerin artmasına neden olmuştu.

Yaz döneminde bazı işlerinin olduğunu anlatan oyuncu, ailesiyle de tatilde olacağını anlattı.

Afrika’da suya ihtiyacı olan insanlar için su kuyu açtıklarını ve para toplamak içinde yurt dışında bazı görüşmelerinin olacağını anlatan oyuncu, sonrasında da Afrika’ya giderek su kuyuları açacağını söyledi.

Afrika’yı çok özel bir yer olarak tanımlayan oyuncu, bu bölgedeki insanların kendilerine ihtiyacı olduğunu düşündüklerini ve bu bölgeden kopamadığını da sözlerine ekledi.