Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizisi umut ışığı yaktı, peşinden birçok diziyi sürükleyebilir!

Güzel Günler dizisi umut ışığı yaktı, peşinden birçok diziyi sürükleyebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel Günler isimli yeni Show TV dizisi, izleyicilerin gösterdiği yüksek ilgi sayesinde iyi bir başlangıç yaptı. Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda gibi etkili bir dizinin ardından yeniden ekranlara dönmesi de hayranlarını sevindirdi. Güzel Günler dizisinin reyting sonuçları, ailece izlenebilecek bu tarz yapımların ekranda öne çıkabileceğinin ilk işareti oldu.

Televizyon ekranında hem aksiyon hem de entrika dolu diziler birbiri ardına yayınlanıyor. Dramı yüksek olan bu hikayelerde çok sert sahneler var ve zaman zaman da izleyiciler bu durumdan şikayet ediyor. Ayrıca aldatmaların çok yoğun bir şekilde hikayelerde işlenmesi de izleyicilerin tepkisini çeken bir başka konu.

Güzel Günler dizisi ise bir ailenin tüm fertlerinin bir araya gelerek ekran başına geçip de izleyebileceği bir yapım olarak öne çıkıyor. Bu tarz dizileri çok ilgi gösterilmeyeceği yönündeki ön yargılar da dizinin ilk bölüm reytinglerinin iyi gelmesi ile birlikte biraz azalmış gibi gözüküyor.

Binnur Kaya’nın yanı sıra; Olgun Toker, Leyla Tanlar, Ecem Erkek, Zeynep Çamcı ve Burak Dakak gibi genç isimlerin de öne çıktığı Güzel Günler dizisi, ekrana yeni bir açılım getirmiş oldu.

Bakalım ilerleyen dönemde ailece izlenebilecek, aksiyondan ziyade güncel hayatı anlatan ve aldatma ya da entrikalar olmadan, toplumun içindeki insanların hayatlarına benzeyen hikayeleri barındıran başka diziler ortaya çıkacak mı?

Güzel Günler en azından böyle yapımların başarılı olma şansının bulunduğuna bir işaret olarak gösterilebilir.