Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisi, bir kaç bölüm sonra şok etkisi yapabilir!

Kızılcık Şerbeti dizisi, bir kaç bölüm sonra şok etkisi yapabilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları yayınlanmaya başlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, daha ilk bölüm ekrana gelmeden önce eleştirilerle gündemdeydi. Seküler bir aile ile muhafazakar bir ailenin çocuklarının evlenmeleriyle ortaya çıkan durum ve yaşananlar, dizinin ana konusu.

Başrollerinde genç oyuncular Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ile birlikte Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Settar Tanrıöğen’in yer aldıkları Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcı şirketi Gold Film, gelen eleştirileri toplumu yansıttıklarını söyleyerek yanıtlamıştı. Dizinin önce ekrana gelmesi ve izlenmesi gerektiği hatırlatmasını da Evrim Alasya yapmıştı sosyal medyadan.

İki bölümdür Kızılcık Şerbeti dizisi ekranda. Yayından önce çok konuşulmasına karşılık ilk bölüm reytingleriyle çok şaşırtıcı bir durum ortaya çıkmıştı! Dizi,
tüm izleyici gruplarında ortalamanın çok altında oranlar elde etmiş ve hiçbir kategoride ilk 10 program arasına girememişti!

1. bölümüyle Total’de 15., AB grubunda on ikinci sırada yer almış, ABC1’de ise 14. olmuştu. Bu hafta 4 Kasım Cuma akşamı 2. bölümü yayınlanan dizi, Total’de 12., AB’de 6. ve ABC1 grubunda ise 7. sırada yer aldı. İlk bölüm reytinglerinden sonra 2. bölümde AB ve ABC1 kategorilerinde ilk 10 listesinde yer almayı başaran Kızılcık Şerbeti’nin, 2 sıra yükseldiği Total’de ise henüz ilk 10’a giremediği görülüyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, bir kaç bölüm sonra şok etkisi yapabilir! 9

Yine de ilk bölüme göre reytinglerini yükseltmeyi başaran Kızılcık Şerbeti dizisinin, önümüzdeki haftalarda giderek daha da yükselmesi tahminleri yapılıyor. Cuma akşamlarının zirvesinde yer alan Yalı Çapkını dizisi, çift haneli reyting rakamlarıyla sezonun en dikkat çeken yapımı olmayı sürdürüyor. Cuma akşamları izleyicinin büyük bir kısmını da ekran başına toplamakta.

Yalı Çapkını dizisi de ilk bölümüyle çok fazla reyting alamamış ancak 2. bölümüyle hızlı bir yükseliş yaşamıştı. Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta bir çıkış yakalaması bekleniyordu. Belki çok hızlı bir çıkış olmadı ama yine de umutları yükselten çıkışı ile yavaş yavaş reyting puanını yükselteceğini de ortaya koyuyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, bir kaç bölüm sonra şok etkisi yapabilir! 10

Dizinin izleyenlerin ilgisini hızlı olmasa da bir şekilde daha çok çekmeye başladığı anlaşılıyor. Önümüzdeki haftalarda bu ilginin artma ihtimali yüksek! Diziye sosyal medyadan gelen destek de yüksek. Özellikle Sıla Türkoğlu’nun yerli hayranlarının yanı sıra yabancı hayranları, sürekli yorumlarıyla destek vermekteler. Giderek sezonun öne çıkan yapımlarından birisi olması bekleniyor Kızılcık Şerbeti’nin.

Kızılcık Şerbeti dizisi, bir kaç bölüm sonra şok etkisi yapabilir! 11

Oyunculuklarıyla da ayrıca ilgi toplayan dizideki gelişmelerle birlikte, Cuma akşamlarının yeni iddialı yapımı olmak konusunda masaya yumruğunu daha güçlü vurma ihtimali artmakta! En azından geçtiğimiz haftaya oranla reytingleri yükseltmesiyle ‘ben de varım’ demeyi sürdürüyor dizi! Yalı Çapkını dizisi gibi sonradan farkedilerek güçlü bir duruş sergilemesi de muhtemel! Hatta hızlı bir çıkışla şok etkisi bile yaşatması hala mümkün!

Bakalım önümüzdeki hafta 3. bölüm sonrasında Kızılcık Şerbeti dizisi, total izleyiciyi de yakalamayı başararak üç kategoride de ilk 10 listesine girebilecek mi? Bekleyip göreceğiz…