Ana sayfa Sosyal Medya Güzel Günler dizisinde bir ikili var ki, ünlü bir isim de onlara hayran!..

Güzel Günler dizisinde bir ikili var ki, ünlü bir isim de onlara hayran!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kasım ayının ilk günlerinde Show TV ekranlarında görücüye çıkan yeni dizi Güzel Günler, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla kısa sürede dikkat çeken bir yapım oldu.

Binnur Kaya, Yıldıray Şahinler, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Ecem Erkek, Leyla Tanlar ve Burak Dakak’ın başrolünde yer aldığı dizi, sıcacık hikayesi ile pazar akşamlarının sevilen yapımları arasına girdi.

Özellikle Binnur Kaya’nın canlandırdığı ‘Kıymet’ karakteri ile Ecem Erkek’in hayat verdiği ‘Füsun’ karakteri arasındaki diyaloglar seyirciye eğlenceli anlar yaşatıyor.

Güzel Günler dizisinde bir ikili var ki, ünlü bir isim de onlara hayran!.. 7

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Filiz Akın’da Güzel Günler dizisinin sadık izleyicisi çıktı. Filiz Akın instagram hesabından yaptığı paylaşımda diziyle ilgili övgü dolu yorumlarda bulundu. Filiz Akın paylaşımına; “Kıymet ve Füsun’un atışmalarındaki tatlılığa ve oyunculuklarına bayılıyorum” yazdı.

Binnur Kaya’da Filiz Akın’ın paylaşımını kendi sosyal medya hesabına taşıyarak, “Biz de size bayılıyoruz canım Filiz Hanım” notunu düştü.

Bir aile dizisi olarak güncel hayatın içinde yaşanan ve birçok kişinin de kendi hayatında benzerlerini yaşadığı durumlar Güzel Günler dizisiyle ekrana yansıtılıyor. Özelilkle Binnur Kaya hayranları, oyuncunun daha önceki aile dizilerinin bir benzeriyle ekranda olmasından memnun.