Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Şifanur Gül’e kariyer patlaması yaşatacak yeni Fox TV dizisi!

İşte Şifanur Gül’e kariyer patlaması yaşatacak yeni Fox TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şifanur Gül’ün yeni sezonda izleyicileri şaşırtacağı ve büyük ilgi çekmesi beklenen Hayatımın Şansı dizisi Fox TV’de herkesi derinden etkileyecek! Fox TV ekranında yakında yeni bir dizi daha başlayacak.

Hayatımın Şansı ismi verilen dizi, daha önce Aşk, Yonca ve Diğerleri adıyla gündeme gelen yapım. Dizinin ilk olarak ismi değiştirildi. Hayatımın Şansı dizisinin ilk bölümünün yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşacağı Fox TV tarafından duyuruldu.

Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı. Hayatımın Şannsı projesi aksiyon dolu bir yapım olarak öne çıkacak. Küçük bir kızı bulunan Yonca isimli karakterin yaşadığı sorunların öne çıkacağı Hayatımın Şansı isimli dizinin konusu da ilginç olacak.

Mafya, polis ve aşk üçgeninde geçecek olan hikaye izleyen herkesi derinden etkileyecek gibi gözüküyor. Yonca’nın bu üçgende tepe taklak olan hayatına şahitlik edeceksiniz. Yonca karakterini son dönemde dikkatleri çeken Şifanur Gül canlandıracak. En son Netflix için çekilen Terzi isimli dizinin de kadın başrolü olan oyuncu, 2019 yılında kariyerine Sevdim Seni Bir Kere isimli diziyle başladı.

İşte Şifanur Gül'e kariyer patlaması yaşatacak yeni Fox TV dizisi! 7

Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Gülperi karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, Benim Adım Melek dizisinde ise İkra olarak akıllara yazıldı. Cam Tavanlar ve Kırmızı Oda dizilerindeki etkili performanslarının ardından, Kuş Uçuşu ve Terzi dizileri de genç oyuncunun dijitale çektiği projeler oldu.

Hayatımın Şansı dizisinin erken başrolü olarak Alican Yücesoy’u izleyeceksiniz. Kadın başrolü olarak ise Şifanur Gül, etkili performansı ile kariyerinde iyi bir sıçrama yapma hedefini taşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunun özenle seçildiğini gösteren işaretler var. Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan gibi birbirinden önemli isimler bu projede buluştu.

Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından Aslı Samat da bu projede yer alıyor. Samat, geçtiğimiz gün yaptığı röportajda çok farklı ve sıradan bir karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacağını ve çekimleri devam eden projenin çok güzel bir yapım olduğunu söylemişti.

Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Nizam Namidar ve Hale Soygazi gibi oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Hayatımın Şansı dizisi, Fox TV’nin yeni sezonda iyi reytingler beklediği yapımlardan birisi olarak öne çıkacak gibi duruyor.