Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizisinde Ecem Erkek’ten sosyal medya fenomenlerine taş çıkartan performans!

Güzel Günler dizisinde Ecem Erkek’ten sosyal medya fenomenlerine taş çıkartan performans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güzel Günler isimli Show TV’de pazar akşamları yayınlanan aile dizisi, bir grup izleyicinin favorisi oldu. Binnur Kaya’nın yeniden televizyon dizilerine dönmesini sağlayan ve genç yetenekleri de bir araya getiren projede, Ecem Erkek performansıyla öne çıkıyor.

Daha önce Güldür Güldür Show programında canlandırdığı Naime karakteri ile çok sevilen oyuncu, yeteneklerini bu sefer de diziye taşıdı. Dizinin hikayesinde Füsun olarak izlemekte olduğumuz oyuncu, 1989 yılında Ankara’da dünyaya geldi.

Genç yaşına rağmen hızlı bir popülerlik süreci yaşayan Ecem Erkek, sempatik karakterler canlandırarak izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Güzel Güler dizisinde de yine yeteneklerini sergileyerek izleyenleri etkileyen oyuncu, her yeni bölümde ekran başındakilere farklı duygular yaşatıyor.

Dramın da günlük hayatın koşuşturmacasını yansıtan durumların da içinde bulunduğu Güzel Günler isimli dizi, izleyen birçok kişinin kendi hayatına dokunan yanları ile yükselen bir proje oldu.

İşte bu noktada da Ecem Erkek’in dizinin hikayesinde sosyal medya fenomenlerine özenen bir karakter ile ekranda yer alması, birçok kişiyi de etkiliyor. Youtube, instagram gibi platformlara içerik üreterek bu platformdan para kazanmak ya da reklamını yapmak veya işini geliştirmek gibi hedefleri olanlar için Ecem Erkek, önemli bir canlandırmada bulunuyor.

Güzel Günler dizisinin beşinci yeni bölümünde Füsun karakterinin eğlenceli bir video çektiği anlar çok ilgi çekecek. Fragmana yansıyan bu görüntülerde Füsun ile Feyyaz’ın konuşmaları da bugünün gençlerinin durumuna bir gönderme olarak ekrana yansıtılacak.

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizisi ‘Güzel Günler’in yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesi izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatıyor.

Füsun ve Feyyaz, Kıymet’in menemen dükkanına müşteri çekebilmek için eğlenceli bir video çekiyor. Füsun’un şarkı söylediği, Feyyaz’ın da ona destek olduğu sahnede videoyu internete yükleyen ikilinin yaşayacakları büyük bir merakla bekleniyor.